BLOG

Uppdatering

 Åhh jag älskar allt som har med make up och cremer att göra. Häromdagen uppdaterade jag mig på verktygs-fronten, ganska kul det med. Mest behövde jag en borste. Efter några år av flitigt användande gick den gamla inte att få riktigt ren längre. Dax att byta ut med andra ord. När jag behöver saker som dessa i Shanghai går jag till Sephora. Sephora finns all over Shanghai och erbjuder allt som har med make-up, cremer etc att göra.

 

Och som alltid när man går till butiker som säljer saker man inte kan motstå slinker det med något lite extra. Denna gången blev den en handcreme, doftar ljuvligt! Så ljuvligt att M tog beslag på den direkt så jag får kanske ta och köpa mig en till :-). 

 

Så var vi hemma i lägenheten på Yongkang lu igen och kan konstatera att hur mysigt det än är att vara borta så är det alltid lika härligt att komma hem igen. Men det var en himla bra ide att fly innerstan dessa dagar. Istället för att mitt i en krigs-zon har vi haft någar tysta helt avslappnande dagar ute i She Shan. Det bästa är dock att vi har 4 lediga dagar kvar så vi kan fortsätta att chilla på hemmaplan. Sweet!

Nu är det någon som vill ha mat så det är bara för mig att langa fram käket :-). Tiden då jag själv sätter min agenda är ett minne blott verkar det som.

 

Kram Sara

Comments

  1. Monica-Gravid med nr 1 11 February, 2013 Reply

    Härligt med lite ledighet! Ja, snart är det en annan som kommer styra vardagen här hemma också :) Men jag längtar som tusan nu!! Kram!