BLOG

Välkommen in!

DSC_2976

Vårt gamla skoskåp som står i hallen har fått sig en makover och jag är väldigt nöjd!

DSC_2974Ni som har vait med “från början” kanske minns att detta skåpet var rött och svart från början. Sedan målades det vitt, för att under flytten till Singapore gulna något vansinnigt. Så i veckan har jag plockat fram målarpenslarna och gjort det vitt igen.

DSC_2980

Också blev det såklart lite ommöblering på piffet. De vackra snäckorna jag fick med mig från Bali i våras fick inta hedersplatsen i hallen.

DSC_2983

Annars är det en vas från HM Home, en skål från Spanien och en tavla från IKEA som får pryda skåpet. Tavlan satte jag bara där i väntan på en ny, men den passade så bra att jag tror att den får stanna.

 

Jag har piffat lite i hallen de senaste dagarna. Målat och haft mig, och det var inte igår :-). Lustigt dock att måla med en liten hemma. Jag har stängt in mig i arbetsrummet och haft målarstudio där, nästan kännt mig som en tjuv när jag smygit in där utan att Alma märkt något. För att ha henne i ett rum med målarfärg och nymålade möber. I dont think so!

Om någon annan vill måla i Singapore så hittade jag färgen i en DIY butik i shoppingcentert Parkway Parad. Kostade ca en hundralapp för en burk med färg. Och det var det värt för att få ett snyggt hallskåp igen. Just detta hallskåpet var den första möblen vi köpte under våra år i Kina så den har hängt med ett tag. I still love it!

 

Sara

Comments

  1. Nellie 23 October, 2014 Reply

    Snyggt Sara! Jag gillar det i vitt och stylingen är top notch! :)

  2. Pingback: Souvenir | lifeinsingapore

    […] vi älskar ju dem M och jag, resorna. Det börjar bli lite fullt här hemma dock :-). Vi har ju snäckor i hallen från Bali, en tavla på vinskåpet från Hawaii, en bricka på soffbordet från KL, ett buddahhuvud på […]

    Reply