BLOG

Vänner

DSC_0538En av mina allra bästa Shanghai-vänner. Nina som var på plasts i staden som aldrig tar slut när vi flyttade dit för snart 5 år sedan. Då var det party, middagar och shopping som stod på schemat. Nu har hon tvillingar och jag Alma så vi var glada som få när vi sågs på ett bröllop i sommar. Utan barn och kunde köra Shanghai-style igen. Minus shoppingen då :-).

 

Jomen jag vet! Ni vill ju se bilder från Singapore, det vill jag med :-). Men jag ska erkänna, det finns inga än. Jag har lixom inte kommit så långt att jag begett mig ut med kameran, jag har ju knappt begett mig ut alls. Prommisar och sightseeing har åkt långt ner på listan efter att ta hand om Alma, komma i ordning i lägenheten och försöka skaffa några vänner. Men det kommer, var så säkra! Tills dess så har jag så många fina bilder från sommaren som gick att visa och jag hoppas att de duger.

 

 

cats

Här har ni några fler av våra älskade Shanghai-vänner. Som vi egentligen inte kännt så där jättelänge och som vi inte vet så mycket om (ni vet vad deras föräldrar heter, var de gick i skola och sådant där) men som ändå är några av de närmsta vänner vi har. För det blir lixom så, när man delar några år i Shanghai tillsammans, det klistar samman på något sätt.

 

Annars så fick babysim helt klart godkänt av både Alma och mig. Alma var nästan lite tagen av alla barn, vatten och inte minst den argentinska instruktören som latjade non stop, gjorde “hi five” och hällde vatten på Almas huvud. Hon stirrade lixom som förtrollad. Men så är ju argentinska män just lite förföriska så det visar kanske på bra smak i framtiden ;-).

På tal om Shanghai-vänner så har en annan bästis därifrån precis bokat biljetter hit för henne och hennes familj. Och dem känner ni redan, det är så klart älskade Hanna som kommer hit i slutet av månaden. Som vi längtar!

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Nina 10 September, 2013 Reply

    Nämen! Har ju inte varit inne på din nya blogg (och inte på den gamla heller på ett bra tag).. Och så ligger där fina partajbilder högst upp! Tack för senast! Så himla kul att ses! Vi saknar er och laddar för framtida resor!

  2. Magda Hörndahl 11 September, 2013 Reply

    Vill bara säga att det har/är varit kul att följa dig abroad, speciellt "Shanghai bloggen" då den har inspirerat mig med tips inför min flytt hit :D Så nu har jag kört igång www.studentinshanghai.blogg.se istället hehe :)