BLOG

Väntar på en svensexa

Dagens balkongutsikt, kul att ni gillade själva balkongen!

Hihi, jag sitter och väntar på en hemlis :-). Om 10 minuter kommer ett gäng grabbar hem till oss för att ta med M på hans svensexa. Jag är så grymt nöjd med att M faktiskt ligger och sover, han brukar alltid vakna runt 7 även på helgerna men idag är ett undantag. En sådan tajming!!! Han kommer ju få värsta chocken av att bli väkt av 10 Shanghai-grabbar.

Får mig onekligen att minnas min möhippa som tjejerna totaloveraskade mig med för en månad sedan. Det är en sådan grym känsla när ens vänner planerar och fixar en hel dag för en. Får mig att känna mig så tacksam :-). Min Shanghai-hippa var en enda lång foto-shoot på mig i olika galna outfits. Hanna sitter inne med alla bilder och vägrar släppa ifrån sig dem. Så vill ni se mig som sexy sumo så tjata på Hanna 🙂

Kram!!!
Sara 

Comments