BLOG

Vår ett-åring

DSC_3022DSC_2996

 

Idag har vi firat en ett-åring, och inte vilken ett-åring som helst utan vår ett-åring. Den finaste vi vet. Ja, ska man vara petig så fyller hon egentligen år imorrn, den 27e. Men då jobbar pappan så vi tyckte att det var mycket roligare att ta det idag, så att även han kan få fira den bästa vi vet en hel dag. För föräldrarna har det varit en stor dag. För Alma har det varit den bästa dagen på länge. 

Fniss, när Alma vaknade vid sju var det inte en zombi-förälder som kom in och hämtade upp henne. Utan två skön(?)sjungande föräldrar med balloger, såpbubblor och presenter. Det tog några minuter för födelsedagsbarnet att hajja vad som pågick. Sedan skrattade hon ikapp med solen. Och vi var så nöjda med att vi lyckades få henne så där extra glad som man ska vara på sin fördelsedag.

 

cats2

 

Sedan har dagen ägnats åt att skämma bort Alma. Hon har fått på tok för många presenter, fått busa i mammas och pappas säng och skypat med tjocka släkten. Vi har haft picknick på stranden med några vänner och badat i poolen. Lilltjejen har till och med fått smaka på lite choklad för första gången i sitt liv. Och JA, hon gillade.

När ett-åringen stupat i säng satt M och jag kvar på balkongen och reflekterade över året som gått. Vi kunde konstatera att det inte varit riktigt så jobbigt som vi trodde att det skulle vara. Men att vi skulle ge halva vår förmögenhet för att få sova en hel natt. Framförallt konstaterade vi att Alma är en skänk från ovan. Att hon skulle vara så underbar, mysig och rolig att umgås med hade vi aldrig kunnat ana. Och att vi skulle älska henne så mycket… Livets mirakel kallas det va?!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Malin 26 January, 2014 Reply

  Stort grattis till lilla Alma på den stora dagen!!! Wow, jag kan inte förstå att hon redan hunnit blir ett år. Så snabbt tiden gick;) hihi.

 2. pilla 26 January, 2014 Reply

  Grattis till Alma! Vilken fin födelsedag hon fick :)

 3. Rebecka 26 January, 2014 Reply

  Så ljuvligt du har skrivit om er skatt (och lite tröstande att det inte har varit riktigt så jobbigt som ni föreställt er...)! Grattis till Alma på hennes 1-årsdag!

 4. Josefine 26 January, 2014 Reply

  Stort grattis till Alma! Vad härligt att reflektera tillbaka på året med henne, det ska jag också göra när vår lille fyller ett till sommaren (tänk att han redan snart är 8 månader?!). Tiden springer ju iväg och ibland måste man stanna upp och reflektera hur fantastiskt underbara de små faktiskt är, inte bara när de sover ;-) <3

 5. Hanna 26 January, 2014 Reply

  Finaste lilla pluttan! Nu fick jag en tår i ögat. Så lyckligt lottade vi är att känna en sån liten sprallig bustös :) Och så mycket hååååår hon fått! Jeeeses, det har jag inte sett på korten tidigare. Kram!

 6. Sandra 26 January, 2014 Reply

  Stort grattis till finaste Alma!! Så mycket bus i blicken ♥ Och grattis till er till ett år som föräldrar!

 7. Fanny 27 January, 2014 Reply

  Grattis lilla Alma! Så himla rar ju!

 8. Karin 27 January, 2014 Reply

  Stort grattis till Alma!:)

 9. Eva 27 January, 2014 Reply

  Grattis bästa Alma! Vilken fin och härlig första födelsedag du fick. Önskar dig ett underbart år som ettåring och jag hoppas att du låter mamma och pappa sova lite mer framöver. Det kan dem behöva. Kram Eva

 10. Nina 27 January, 2014 Reply

  Ett stort grattis världens bästa Alma! Tänk att det har gått ett år, känns som om det var igår vi gick och väntade på våra små ;-) Kram

 11. annelie 27 January, 2014 Reply

  Stort grattis på 1årsdagen!! Det har hått snabbt, Alma är så så fin. Vilka busiga bilder :) KRAM!

 12. lisa 28 January, 2014 Reply

  Grattis söta Alma :)