BLOG

Våra hoods

DSC_0032

Om ni undrar var vi hängt under helgen så är det här, vid en av husets pooler. Huset har fyra, och just denna är korad till familjen Ws favorit.

 

DSC_0021

Det låter lyxigt och det ÄR lyxigt att ha pool i huset, speciellt när man bor i tropiskt klimat :-). Men jag ska även tala om att precis alla condo (bostadskomplex) här i Singapore har pool(er). Vi klagar inte.

DSC_0023

Så ibland när jag har tur och solen skiner samtidigt som lillan sover. Då stoppar jag ner henne i vagnen och drar ner hit, till min favourit spot. Också njuter jag så mycket jag kan av livet.

 

GODMORGON vänner!

Hoppas att ni har en fin söndagsmorgon denna septemberdag. Här håller vi precis på att starta dagen med scones som är en helgklassiker hemma hos oss. Jag ställer mig faktiskt och bakar scones så gott som varje helg. Det går så snabbt och enkelt också ger det en sådan härlig helgkänsla, nomnom! Vi är på väg ner till poolen också. Det är nog på väg att bli ett stående inslag i våra helger det med, förmiddagsdopp. Scones och dopp i poolen är alltså vad denna Singapore-morgon har att erbjuda oss :-).

Annars är det idag vi ska intervjua en massa tjejer för att se om vi kan hitta en maid. Spännande värre! Håll tummarna för oss vänner. Men först ska jag återgå till min lilla familj och denna söndag!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Monica-Mamma till Alfred 22 September, 2013 Reply

  Ååååh, hur gött har ni det inte då? Blir lite avundsjuk faktiskt. När jag kollar ut genom mitt fönster idag är det grått, mulet och ösregnar! Skulle gärna varit hos dig istället :) Kramar till er!

 2. Linn 22 September, 2013 Reply

  Åh du milde himmel! Nu är det inte utan att jag undrar vad jag egentligen gör här hemma i Sverige ;-) Njut av vardagslyxen och fortsätt att dela den med oss. Kram!

 3. Lisa 22 September, 2013 Reply

  Åh det ser helt underbart ut!!!

 4. Nellie 22 September, 2013 Reply

  Det ser alldeles underbart ut! Härligt att du njuter för fulla drag. Hoppas ni hittar en maid ni gillar. Kram

 5. Anna 22 September, 2013 Reply

  Ser ut som om man kan vänja sig vid att bo så! Kram

 6. Amanda 22 September, 2013 Reply

  Poolen ser ju helt fantastiskt ut!! Kram

 7. Karin 23 September, 2013 Reply

  Vad underbart det ser ut Sara! Och tack för tipset, det ska jag spana in så snart som möjligt:) Kram!

 8. Josefine 23 September, 2013 Reply

  Det ser fantastiskt härligt ut! I Helsingborg idag är det snålblåst, gråmulet och regn lite granna på tvären sådär... ;)

 9. Belinda 23 September, 2013 Reply

  Män fyyy vad avundsjuk jag blev nu! haha! :)

 10. Pingback: Husets alla pooler | lifeinsingapore

  […] på att ni  faktiskt bara fått se en av vårt hus pooler Familjen Ws favorit men ändå (klicka här så får ni se bilder på vår snygga infinty-pool). Det vore väl fy skam om ni inte fick ta del […]

  Reply