BLOG

Våra nya hoods, Singapore

DSC_0123

Det är ju nästan fy och skam att jag inte visat er Singapores landmark än, Marina Bay. Och vet ni, uppe på toppen finns en infinity pool. Den bara måste testas och jag lovar att återkomma med review!

 

DSC_0124

Ja, oxå en Singapores skyline. Som är betydligt mer kompakt än Shanghais men som saknar riktigt coola skrapor.

 

IMG_0590 IMG_0592

På plats i vår nya stad! Jag i en av mina absoluta favoritfynd från Kina. En klänning som jag ritat själv och fått uppsydd för nästan inga pengar alls. Dessutom passar den perfekt i Singapore-värmen.

 

HEJ TISDAG!

Hoppas att ni har det bra denna oktober-tisdag! Det känns allt lite märkligt att vi är inne i oktober och vi inte har ens en uns höst. Bladen är knallgröna och temperaturen befinner sig på sina stadiga 30 grader. Jag blir helt månadsförvirrad och kan komma mig själv att fundera över om det är höst, vår eller kanske vinter?! Livet utan årstider kommer ta ett tag att vänja sig vid.

Annars så har vår maid Rhemei då flyttat in i det lilla rummet bakom vårt kök. Det känns allt lite märkligt, det ska jag erkänna. Nästan så att jag fick lite ont i magen igår när hon lixom aldrig gick hem. Nu bor hon här! De som gjort detta före oss, det vill säga nästan alla vi känner här, säger att det tar en vecka eller två att vänja sig men att det sedan blir hur bra som. Vi får hoppas att det gäller även för oss. Nä vänner, idag är det som sagt tisdag och det betyder babysång i kyrkan för oss.

 

KRAM på er!
Sara 

Comments

 1. Amanda 8 October, 2013 Reply

  Det som jag tyckte kändes konstigast i början var att hon var där på morgonen, stod i köket i full gång med att fixa frukost till oss när vi klev upp. Men man vänjer sig ganska snabbt som sagt :) Jag är säker på att hon kommer att trivas hemma hos er och hoppas att ni trivs lika bra med henne! Kram!

 2. Linn 8 October, 2013 Reply

  Jag anar en design-gen. Supernygg klänning! Måste kännas jätteunderligt till en början att ha en annan person boendes hos sig, som dessutom ska passa upp på en. Sådant är vi ju inte direkt vana vid eller bortskämda med i Sverige :-) Blir nog bra när ni vant er och kommit in i rutiner som funkar. Hur kommer ni att göra, ska hon fixa "allt" eller kommer ni exempelvis att laga mat själva ibland? Skulle gärna ha en maid här i dag, ligger nerbäddad i soffan med halsont och snuva...

 3. Christina 8 October, 2013 Reply

  Marina Bay ser himla snygg ut. Gillar att det ser ut som en båt som ligger uppe på skyskraporna :) Snygg klänning du har designat. Himla fin färg du valde :)

 4. Sandra 8 October, 2013 Reply

  Kul att få se fler bilder från Singapore! Himla härliga bilder på er också ;-) Kram

 5. Charlotte 9 October, 2013 Reply

  Vackra vyer och jättefin klänning! :)

 6. Ellinor 9 October, 2013 Reply

  Här hemma bjöd gårdagen (och även dagen) på riktigt höstväder - grått och regnigt. Jag tycker dock att det är ganska mysigt och då det under kvällen dukades upp med både nybakat bröd, te och äppelpaj framför tv:n kändes det väldigt, väldigt bra. Jag gillar hösten - jag gillar egentligen alla årstider och skulle nog inte vilja vara utan dem även om man kan längta lite extra till sommaren mitt i vintern och tvärt om.

 7. Hannah 9 October, 2013 Reply

  Det första jag tänkte innan jag ens läst texten var Snygg klänning!