BLOG

Vardagstorsdag

DSC_0125

Vi har ju haft Åsa i lägenheten på 18e våningen, vilket inneburit en hel del kvällar på stan. Vi gillar ju alla god mat så en hel del godsaker har slinkigt ner 🙂

 

DSC_0124

Grönsaksstavar och olika dippsåser. En förrät helt i detox-anda. Och riktigt mumsigt!

 

DSC_0133DSC_0130

DSC_0132

Menyn Åsas sista kväll i stan som vi intog på PS cafe i Dempsey hill. Moussakan var min och där fick jag i mig en hel del ost. En liten avvikelse från min detox alltså. Men jag var hungrig och gott var det  :-).

DSC_0136

Dempesy Hill är för övrigt ett riktigt mysigt område. Fullt med restauranger för den hungriga och ritkgit mysig och lummig miljö att äta i.

 

Nu har vårens sista besökare lämnat Singapore och gästrummet ekar åter igen tomt. Känns alltid lite vemodigt. Nu har jag dock siktet på en sommar i Sverige och nu är det bara 1,5 månad innan Alma och jag åker så jag ska inte klaga.

Denna torsdag har blivit en helt vanlig sådan då vi inte haft någon i gästrummet som vill ut och upptäcka Singapore. Jag undervisade en yogaklass på stranden i morse. Och till lunch åkte Alma och jag iväg på en picknick tillsammans med ett gäng vänner och deras små. Kvällen spenderar M och jag faktiskt här, framför var sin dator. Det är just det som är svårt att få till när man har besök, slappandet. Vi behövde båda bara få köra näsan långt in i datorn eller en bok och vara helt osociala. Och det är just det vi gör.

Hur ser din vardagstorsdag ut?

 

KRAM Sara

Comments

  1. Andie 25 December, 2016 Reply

    Felt so hopeless looking for answers to my quneitons...ustil now.