BLOG

Vårtecken i Shanghai

Det härligaste vårtecknet i Shanghai, tulpanerna på vårt matbord. Köpta av en försäljare på gatan. Ett litet husmorstips är att ställa ut blommorna på balkongen på natten så håller de längre!

 

GODMORGON VÄNNER!

Kan ni förstå att det redan är mitten av januari?! Hjälp vad tiden rinner iväg, på onsdag arbetar jag min sista arbetsdag på si sådär 8,5 månad. Det känns lite svårt att greppa, även om jag känner mig väldigt redo för denna mamma-ledigheten :-). Nu ska jag lixom bara fixa det allra sista på jobbet, har en uppgift att bli klar med innan jag kastar in handuken. Tänkte även passa på att gå på några sista luncher med trevliga kollegor, bjuda på fika och rensa ut bland alla mappar och filer. Tja och sedan är jag “ledig”. Tjohoo!

 

Önskar er en fin start på veckan!
Sara 

Comments

 1. Madde-Bäbis i februari 14 January, 2013 Reply

  Åh jag vet precis hur det kändes sista dagen på jobbet. Man kunde inte riktigt fatta det. :) . Men vad härligt för dig, det är grymt att bara vara hemma och kunna göra vad man vill. Njut! Härligt med tulpaner, ska åka och köpa ett gäng idag. Vårigt! Sv: Ja det är helt sjukt att det är bara mat som fungerar när man blir sådär. Man känner verkligen hur energinivån fylls på efter varje tuggga. :).. Ha en fin dag Sara! Kram

  • lifeinshanghai 16 January, 2013 Reply

   Ja hjälp vad skönt det är att ha slutat jobba! Nu ska jag bara fokusera på mig mig ohc mig tills den lilla kommer ut!

 2. Monica-Gravid med nr 1 15 January, 2013 Reply

  Så fint! Skönt att du snart går hem på mamma-ledighet. Känns lite konstigt tycker jag att man vet att man inte ska jobba på så länge. Men skönt kommer det bli! Kram ♥