BLOG

Veckans blogg!

widget_veckansblogg

Detta måste vara min bloggkarriärs bästa vecka! Först alla underbara HEJ från er, och sedan en liten utmärkelse på det. Tusen tack!

 

Nämen, jag har blivit utsett till veckans blogg av reseguiden.se. Dom gillar mina fina bilder och mix an innehåll. Tusen tusen tack!!! Jag går runt med värsta blogg-rushen denna vecka. Så många fina ord som ramlat in här, jag borde be er att lämna en liten hälsning oftare :-). Och det är så roligt att lära känna er lite närmare. Det är just detta som är så underbart med att blogga, alla kontakter och band som knyts. Att vi “bara” ses på nätet ska inte förringas, det är ett härligt forum att mötas på!

Och på tal om att mötas så ska jag logga ut för att öppna dörren mot nästa besökare som är på ingång. Denna gången är det Ms barndomsvän Åsa som är på vit. Hon är en riktigt solstråle och får mig alltid på bra humör så ser fram emot att ha henne här en vecka!

 

KRAM Sara

Comments

    • Bono 24 December, 2016 Reply

      I love this card! The colors, the flowers, everything about it. It is beautiful. They all are, but today this one is speaking to me in a special way! I hope you had a fabulous weekend with your grdnadaughter. Those times make such special memories for both of you.

    • Robinson 28 December, 2016 Reply

      More posts of this qultyai. Not the usual c***, please http://okklqbt.com [url=http://nojzcnjrzma.com]nojzcnjrzma[/url] [link=http://vuarlxxn.com]vuarlxxn[/link]