BLOG

Vem är du?

DSC_3686

 

 

Vännen!

Vi har ju hängt ett tag, du och jag. Genom min blogg och kanske även genom era. Och ni blir bara fler och fler som tittar in här varje dag, flera hundra om dagen faktiskt! Jag är så nyfiken på vilka ni är. Så jag skulle vilja be dig att lämna ett litet HEJ till mig idag, jag är ju nyfiken på vilka ni är där på andra sidan skärmen :-).

Var bor du?
Hur gammal är du?
Man eller kvinna?
Varför läser du lifeinsingapore?
Vilken typ av inlägg gillar du bäst? (min vardag, min hälsa, mina resor, min familj, mitt hem, min shopping, Singapore, mm)
Ngt annat du vill säga?

Vore så tacksam om du tog dig några minuter och skicka ett litet hej 🙂

 

KRAM Sara

Comments

 1. Emma 27 April, 2014 Reply

  Hello Sara. Du vet ju lite vem jag är men jag skriver ändå. Jag bor i Singapore, Mount Sophia. Jag är 28 år och kvinna =) När jag visste att jag och min käresta skulle flytta till Singapore så började jag leta efter bloggar att läsa från Singapore alt folk som bott eller bor i Singapore och skriver om landet. Av en händelse hittade jag din blogg och det var ju kul för du skulle ju flytta till Singapore. Kul tänkte jag! Jag älskar att läsa om träning, kost och yoga såklart i alla mina bloggar jag läser likaså din blogg =) Hälsa är en så stor del av mitt liv så det är ju det bästa man kan läsa om då tycker jag. Gillar också alla fina bilder och den nya yoga utmaningen i maj! =) Bra jobbat, Sara! Många kramar Emma

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   Tack Emma!!! D¨kör vi utmaning i maj!!! kommer bli massa kost och hälsa då!

   • Namari 25 December, 2016 Reply

    salut cine imi poate spune daca pot sa traversez Trpnalaina de la sud spre sebes cu un Ford Mondeo 2 adulti si 2 copii ms vreau sa trec pe acolo in iulie

 2. Frida 27 April, 2014 Reply

  Hej! Jag är 34 år, kvinna och bor i Göteborg. Jag började läsa din blogg för lite drygt tre år sedan. Jag höll då på och planerade inför min semesterresa till Shanghai och hittade din blogg när jag sökte efter shoppingtips i Shanghai. Jag hade mycket nytta av dina tips på hur man prutar, tack! Efter att jag kom hem från Shanghai så fortsatte jag att läsa din blogg då det var ett sätt för mig att fortsätta att uppleva Shanghai, som att semestern inte riktigt tog slut. Sättet du skriver om resor, mat, shopping och om att vara utlandssvensk har fångat mig och jag har därför fortsatt att läsa din blogg även om den inte har något att göra med Shanghai längre. /Frida

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   Så bra att mina prut-tips kunde vara till hjälp :-). Och tack för att du följer med till Singapore!

   • Rileigh 25 December, 2016 Reply

    It's always a pleasure to hear from someone with extpreise.

   • Seven 28 December, 2016 Reply

    Thanks for coirtibutnng. It's helped me understand the issues. http://vzggoddovpi.com [url=http://mhvhak.com]mhvhak[/url] [link=http://ojnrlfuz.com]ojnrlfuz[/link]

 3. Freedomtravel 27 April, 2014 Reply

  Hej! Jag tror att du redan vet att jag läser din blogg och kanske vet lite om mig genom min blogg, men ändå: Jag bor i en husbåt i Stockholm Jag är 38 år Kvinna Jag är resgalen och tycker om att läsa om vardagsliv i andra delar av världen. Dessutom är ju din blogg snygg och tilltalande :) Jag läser gärna om vardagen i Asien, om hur saker funkar i Singapore, och om resor Keep up the good work! :)

  • Sugar 25 December, 2016 Reply

   Posts like this make the ineetnrt such a treasure trove

  • Gert 30 December, 2016 Reply

   Help, I've been informed and I can't become igonarnt. http://lhdussjl.com [url=http://qbsebznbd.com]qbsebznbd[/url] [link=http://lglrakqs.com]lglrakqs[/link]

 4. Ida 27 April, 2014 Reply

  Hej! Min kommentar kommer likna Fridas här ovan. :) Hittade till din blogg när jag sökte efter tips om Shanghai. Vi reste dit våren -12 för att hälsa på vänner. Sedan dess är din blogg en av mina favoriter som jag följer. Är nog blandningen av allt som jag gillar bäst! Välskriven, fina bilder och har en skön mix. Jag bor i Göteborg med sambo och två barn, födda -07 & -10. Tack för att vi får följa dig! /Ida

 5. Mona Gimströmer 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara, du får kanske lite skrämselhicka när du hör att jag är 77 år. Har hittat dig pga Hanna Bevenby vars mor jag är vän med och tidigare kollega. Jag har besökt Kina 2 ggr, Tibet, Indien och Nepal = Asien, numera blir det Europa där länderna ligger nästgårds. Att följa din blogg ger mig på något sätt asienutflykter på ett annorlunda sätt och jag gillar dina kostinslag och alla fantastiska bilder. Hoppas att du inte misstycker. Hälsningar Mona

 6. Sara (Skutevik) 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara! Sara heter jag är 38 år, bor i Dubai i Förenade Arabemiraten sedan augusti 2012 men man och två barn 7 och 10 år gamla. Vi har tidigare bott i Nigeria vilket skiljer sig en hel del från Dubai. Är så kallad hemmamamma, vilket ju i praktiken inte innebär att man "bara är ledig"... Jag snubblade över din blogg en dag när jag satt och slösurfade expat bloggar. Kan inte direkt säga att jag fördrar det ena framför det andra på din blogg. Jag gillar blandningen av inlägg, lite som livet är, en hel del olika inslag. Kram från Sara!

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   Tack Sara! Och så kul med ännu en svensk mamma utomlands!!! Vi får hålla ihop!

 7. Anita 27 April, 2014 Reply

  Hei Sara! Meg kjenner du jo, men ber du meg kommentere så svarer jeg! Også litt fordi jeg synes det var moro å se hvem andre som leser bloggen din! Jeg liker også blandingen av alle tema, men synes spesielt reise-innleggene er gode, det minner meg på at vi burde reise mer. Ellers så er jeg jo alltid imponert over dine yoga poster. Du er så sterk og vakker! Klem fra meg og Abel!

 8. Martina 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara! Martina, 30 år hittade din blogg när jag letade info inför vår flytt till Shanghai för 3,5 år sedan. Nu har jag precis lämnat Shanghai för ett nytt äventyr i USA. Vi har träffats ett par gång in real life vilken så klart gör det ännu roligare att följa din blogg, men jag följer också bloggen för jag tycker du har en oerhörd talang för det här med bloggandet. Du har en härlig variation i inläggen och en fin personlig touch... Tack för att du delar med dig och lycka till i fortsättningen! Kram Martina

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   Åh wow, visste inte att ni ska till USA. Så spännande!!! Hoppas vi får följa med dit!!!

   • Janess 25 December, 2016 Reply

    Nunca comentei, mas agora achei o cÃ.ºmlou.. Que post BABACA, quando a sua mãe morrer me avisa pra colocar uma montagem dela aqui pra todos rirem!

 9. Eva 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Vi känner ju varann så jag behöver knappt nämna att jag är 34, har son på 3 år, bor i Kuala Lumpur sedan oktober 2013. Jag började läsa din blogg regelbundet för ung ett år sedan när det blev klart att vi också skulle flytta till Asien. Varför jag fortsätter att läsa är inte för att du är min vän och i liknande situation som mig utan för att jag tycker att du skriver så fantastiskt bra och kryddar texten med otroliga bilder. De inläggen som jag gillar bäst är de du skriver om hälsa och snygga träningskläder, shopping och inredning (för att jag själv är hopplös på det sista). Att tillägga är att jag aldrig sett ett ogenomtänkt och tråkigt inlägg på din blogg vilket gör att allt är kul att läsa om. Många kramar och sorry för att jag annars aldrig kommenterar.

   • Gerrie 25 December, 2016 Reply

    Hmmm… I wonder if the two transitions could go together? If he is interested in being a “big boy” you might be able to make a big deal about how big boys go to bed. Anything where you are removing a comfort is really exihgstanu… for everyone. Good luck to you! Remember that it won’t last forever.

  • Parthena 25 December, 2016 Reply

   Unerlalaelpd accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

  • Maggie 26 December, 2016 Reply

   Grazi for maikng it nice and EZ. http://teybmkqlbl.com [url=http://ymkhizr.com]ymkhizr[/url] [link=http://fqsqntis.com]fqsqntis[/link]

 10. Lina 27 April, 2014 Reply

  Hej, 32-åriing från Göteborg som sedan 1,5 år sedan bor i Dalian, nordöstra Kina. Började läsa din blogg av Kina-intresse. Fastnade för dina kreativa och informativa inlägg, och hade bland annat stor hjälp att hitta bästa frisören när jag var på besök i Shanghai. Tack för hjälpen med det förresten! Kunde såklart inte låta bli att fortsätta följa dig i Singapore. Gillar alla dina inlägg, men vardagen tycker jag är speciellt spännande. Både vardagen som expat och hur det är att leva i ett annat land men även specifikt det land och stad ni är i för stunden. Det är kul att komma nära ett land och en ny kultur utan att leva där själv. Jag inspireras av din blogg för att skriva min egen, och tack även för den peppningen! :D Vi har ju aldrig träffats IRL men du verkar vara en fantastik person och jag är glad att ha fått "lära känna" dig genom din blogg. Kul att du vill dela ditt liv med oss andra. Varma kramar Lina

 11. Johan 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Mitt namn är Johan, 32 år, och jag bor i Stockholm. Jag hittade din Shanghai-blogg när jag letade restips inför min Shanghairesa hösten 2010. Sedan dess har jag hängt kvar och är en trogen läsare! När du skrev att ni skulle flytta till Singapore blev jag väldigt glad för det är en stad jag gärna vill besöka! Så kul att läsa om vad som händer där! Jag tycker om att läsa om resor, kultur mm samt att jag gillar alla fina bilder! Om man dock får passa på att lämna in ett önskemål så skulle det vara en rejäl guide (med bilder) till Singapore! Men keep up the good work //Johan

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   TAck för dina fina ord och tusent ack för input! Jag vet att jag ligger efter på din punkten så tusen tack för påminnelsen!!!

  • Nephi 25 December, 2016 Reply

   I hate my life but at least this makes it beebarla.

 12. Karin Ånell 27 April, 2014 Reply

  Hej hej Många år sen vi jobbade ihop i Lund men jag följer dig på dina äventyr:) Kram Karin Ånell

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   Och det gör mig så glad!!!! Nu får du börja blogga oxå så jag kan följa dig :-)

   • Ebony 25 December, 2016 Reply

    AFAIC tht'as the best answer so far!

  • Darold 25 December, 2016 Reply

   budak2 lg dilarang lg dia nak buat.. da ilang jari bru nk insaf.. tapi rasanya skang da smkin bkurangan dr dulu2 lg teruk..VA:F [1._2.291171]please wait...VA:F [1.9.22_1171](from 0 votes)

 13. Julia 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara! Jag heter Julia, är 21 år och bor i Sydney. Jag bodde i Shanghai innan jag flyttade hit och minns hur jag sträckläste lifeinshanghai i veckor innan jag åkte. Jag har tackat dig en gång innan men gör det igen, världens största tack för att du fick mig att våga flytta utan att känna någon. Jag fortsatte läsa lifeinsingapore för att du känns som en storasyster på nätet. Jag vill ju veta hur du har det och hur du mår. Jag gillar din inställning i livet och inspireras av hur cool du verkar vara. Vad jag gillar bäst är nog blandningen av allt, men framförallt resor och tips och tankar. Ngt annat jag vill säga, nja jag vill bara tacka igen. Du är bäst!

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   ^h nu är det nog jag som tacka!!! Tack för dina fina ord, du gjorde mig glad ända in i själen!

 14. Sarah 27 April, 2014 Reply

  Hej hej! Sarah här, 29 år och bosatt i Stockholm. Minns inte hur jag hittade din blogg men har följt dig sedan jag första gången hittade hit. Jag har bott i Kuala Lumpur och älskar (bland annat) därför att läsa din blogg och om din vardag i Singapore. Får mig att hålla kvar drömmen om att snart igen stationera mig i Sydostasien! Mest gillar jag att läsa om din vardag och dina resor men är inte särskilt kräsen - allt du skriver får mig på gott humör :) En riktig feelgood-blogg har du och vill bara säga att du är en otroligt inspirerande kvinna!

 15. Gunilla 27 April, 2014 Reply

  Hej! Är en 45 årig kvinna och bor i Stockholm. Började läsa din blogg när jag surfade runt på Shanghai när min man ofta reste dit i sitt arbete. Behövde shopping tips och annat. Fastnade för att du på ett mycket beskrivande sätt fångar din omgivning och du delar min dröm om att få uppleva andra delar av världen. Sen har du blivit en del av den "nätfamilj" som jag surfar runt på, och det alltid lika roligt att se hur det går för er lilla familj. Vänliga hälsningar Gunilla

  • lifeinsingapore 28 April, 2014 Reply

   Åh, nämen så go du är! Fär så tänker jag oxå, att jag har en liten nätfamilj!

  • Cannon 25 December, 2016 Reply

   già essere lurker è un bel passo (cioè sapere coÃ128#&7;s¨ un lurker fa già molto blogsfera). Se davvero ti piace ciucciare il latte condensato (a me fa schifo) e l’idea di lavorare per la Nestlè (ibidem) secondo me sei a buon punto!

 16. Johanna Wahlberg 27 April, 2014 Reply

  Hej ! 29 år, precis på gränsen till 30. Bor i Uppsala, jobbar som sjuksköterska och väntar vårt första barn till sommaren. Minns inte hur jag hittade din blogg, men det var under Shanghai-tiden. Läser för att jag tycker det är intressant och spännande med folk som vågar flytta utomlands och satsa på sina drömmar! Fortsätt som du gör nu, blandningen är bäst! Men resor, inredning och vardagsliv är det jag gillar mest! /Johanna

   • Nona 25 December, 2016 Reply

    Gee whiz, and I thghout this would be hard to find out.

  • Xadrian 25 December, 2016 Reply

   Sigh. But how do we ap/laochpunderstand/rerate to the religious Muslims in the US who seem like us? They seem so ordinary--a Muslim woman on a bus reading from a pocket Koran, a xtian man reading his NT, me with a pocket siddur. All religious but living in the mainstream. Are these new Muslim immigrants like us? Do they want to be like us?

 17. Grethe 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Först och främst tack för en väldigt bra blogg! Jag heter Grethe, 45 år och bor i Göteborg. Jag bodde i Shanghai under 6 månader för ett antal år sedan. Jag älskade staden, och när jag längtade tillbaka hittade jag din blogg, där kunde jag få en liten "dos" av Shanghai. Du skriver väldigt inspirerande och tar fantastiska bilder, så när du & din familj flyttade till Singapore, var det väldigt roligt att kunna få lov att "följa med" på den resan! Med vänliga hälsningar Grethe

 18. Nellie 27 April, 2014 Reply

  Hej! Du vet ju vem jag också är redan. :) Jag läser din blogg för att jag gillar dig och din fina familj. Du skriver om varierade ämnen som alla ligger mig varmt om hjärtat. Mina favoritinlägg är om din hälsa, dina resor och din familj. Kram!

   • Emma 25 December, 2016 Reply

    Calinlg all cars, calling all cars, we're ready to make a deal.

  • Marilee 25 December, 2016 Reply

   Your article was exlcnleet and erudite.

 19. Cassandra 27 April, 2014 Reply

  Hej Sara! Jag heter Cassandra, är 20 år o pluggar Internationell Industriell Ekonomi med kinesiska. Jag bodde i SH samtidigt som dig o fick då tips om din blogg. Sen dess har jag följt dig (sedan 2011 blir det då ja! ) . Jag tycker att det är kul å höra om allt men speciellt ditt liv, Almas o Cs. Bilder är alltid kul :) Kram o fortsätt som du gör Cassandra

 20. Fanny 28 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Mig ''känner'' du väl så smått via min blogg http://fannyliv-kapiteltva.blogspot.jp/ :) Jag är i alla fall 31 år och bor i Tokyo sedan 6 månader tillbaka och innan dess bodde jag i Amsterdam i några år. Jag hamnade på din blogg för några år sedan när jag sökte bloggar från andra utlandssvenskar - tror jag först hittade nån annan Shanghai-blogg men att där fanns en länk till dig. Jag tycker såklart att det är jättekul att läsa om hur det är att leva i en annan asiatisk stad och uppskattar nog därför vardagsinläggen mest. Men reseinspirationen är ju himla bra den med. Fast när jag tänker efter så är det nog mixen som gör det! Så fortsätt gärna i samma andra :) Kram Fanny

 21. Linda 28 April, 2014 Reply

  Hej! Jag heter Linda, snart 40 år och bor i Oxelösund (10 mil söder om Stockholm). Jg började läsa din blogg 2010 då jag skulle åka o hälsa på en arbetskompis som bor i Shanghai. Sen dess har det hunnit bli tre resor till till Shanghai :) När du sen flyttade till Singapore blev det naturligt att fortsätta läsa den bloggen. Jag har även varit i Singapore så det är kul att känna igen sig. Jag gillar din blogg för att den handlar om livet :) Du tar vackra fotografier så man får drömma sig bort från det ibland lite väl gråa Sverige. mvh Linda

 22. Jeanette 28 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Sedan vi pluggade tillsammans i Lund är det roligt att höra om vad som händer i ditt liv. Att vi delar småbarnslivet gör det extra kul att läsa vad som skiljer/liknar våra dagar åt trots det stora geografiska & kulturella avståndet. Kram Jeanette

  • Nibby 25 December, 2016 Reply

   That's a genuinely imvressipe answer.

 23. Martin 28 April, 2014 Reply

  Hej Sara! Mig "känner" du ju lite iaf.. Är 32, bor i Åkarp mitt mellan Malmö och Lund. Har följt din blogg sen Shanghai-tiden då vi bodde i Singapore. Tror jag hittade din blogg via en gammal kollega till min fru, Anna. Jag har även tipsat många vänner och kollegor om din Shanghai-blogg när de varit på väg dit, senast för ett par veckor sedan. Jag tycker det är väldigt kul att följa ert liv i Singapore mest pga den höga igenkänningsfaktorn.. :-) Förresten, om ni är i Sverige 9e Aug är vi ett bra gäng svenskar med Singa-anknytning som kommer fira Singapores nationaldag med knytkalas, självklart är ni välkomna! Vi hörs! :-)

 24. Anna 28 April, 2014 Reply

  Jag bor i Göteborg och är en 36 årig kvinna. Började följa din blogg när ni flyttade till Shanghai för att vi lärt känna varandra i Lund. Din blogg är den första (och ibland den enda) blogg jag läser på morgonen och gillar typ allt du skriver om. Det är en bra blandning av livet och för mig som inte reser så mycket är det extra kul med reseinläggen. Fortsätt skriva Sara! Kram

 25. Pingback: Tack! | lifeinsingapore

  […] är ju för goa!!! Tusen tusen tack för alla fina HEJ som ni skickat till mig. Jag ska erkänna att ni fick en tår eller två att rulla ner för mina kinder med era varma ord […]

  Reply
  • Geralyn 25 December, 2016 Reply

   Great job here. I definitely enjoyed what you had to say. Keep heading because you undoubtedly bring a new voice to this subject. Not many people would say what youve said and still make it inrseetting. Properly, at least Im interested. Cant wait to see extra of this from you.

  • Daveigh 30 December, 2016 Reply

   That really cateurps the spirit of it. Thanks for posting. http://yymknfwr.com [url=http://bluaktveyhe.com]bluaktveyhe[/url] [link=http://hitmxfqym.com]hitmxfqym[/link]

 26. Linda 28 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Jag hittade din blogg första gången jag skulle till Shanghai på jobbresa. Superbra med all tips om den härliga staden. Nu efter mitt 5:e besök i Shanghai börjar man sett en del och tack vare dina inlägg tycker jag att jag lyckats hitta en massa guldkorn :) Spännande att fortsätta följa dig och din familj på ert nya äventyr i Singapore! /Linda

 27. Therese 28 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Har presenterat mig en gång tidigare, men gör det igen :) Therese heter jag, 30 år gammal och bor just nu i Malmö. Hittade din blogg när jag sökte på shoppingtips i Shanghai när vi skulle dit för ca. 1 år sedan. Har bott i Singapore i 2 år och flyttade hem i somras. Underbart att följa din blogg och bli påmind om alla härliga stunder jag och min man själv hade där rätt så nyligen :) Tycker det är extra kul att läsa om er vardag i Singan och om restaurangbesök, utflykter etc, då jag på det sättet kan fortsätta hänga med i vad som händer där borta och återuppleva många platser ni nu besöker, som jag själv har fina minnen ifrån. Kram, Therese

 28. Charlotte 29 April, 2014 Reply

  Jag tror vi hittade varandra genom gemensam bloggare, kanske Nina...? Iaf, jag läser din blogg varenda dag med stort intresse! Så spännande med andra sidan jordklotet och vackra bilder, tankar etc. :) Jag är 36 år, bor i Helsingborg men kommer egentligen från Lidköping. Här bor jag med min sambo och vår/hans 16-åriga morhuvade papegoja.

 29. Annika 29 April, 2014 Reply

  Ett hej från mig också! Jag känner ju M sedan studietiden i Lund och tittar in här ibland för att se vad ni har för er. Jag hittade bloggen via ett inlägg på facebook som länkade hit i samband med ert bröllop. Jag gillar att läsa om resor, yoga, träning, mat och inredning. Jag tycker att du har hittat en bra mix av fina foton och väl genomtänkta texter. Din blogg är aldrig tråkig att läsa! Så fortsätt gärna blogga!!! :-) /Annika

 30. Disa 29 April, 2014 Reply

  Hej Sara, Jag hittade din blogg genom min gamla kollega och kompis Pernilla. Jag är 31 och bor i Oslo, sen några år tillbaks, men drömmer om en mer exotisk utlandsflytt och Singapore är ett av alternativen. :-) Just därför gillar jag verkligen dina inlägg om vardagslivet som expat och när du visar upp delar av stan sedda med dina ögon. Gillar verkligen din blogg och bilderna du tar! Hälsningar från Disa

  • Mena 25 December, 2016 Reply

   I really wish there were more aretclis like this on the web.

 31. Emma 29 April, 2014 Reply

  Hej! Jag hittade din blogg 2011 när jag precis fått veta att jag skulle till Shanghai på utbytesstudier en termin. Slurpade i mig hela bloggen (bakåt) på någon dag eller två istället för att plugga till tentan. :) Det var toppen med alla tips på ställen att se, restauranger, prutning osv. Sen fortsatte jag läsa för att behålla Shanghai i min vardag. Gillar mixen i inläggen men mest när det handlar om shopping, resor, inredning och träning. Ha det toppen! Kram från Emma

  • Cheyenne 25 December, 2016 Reply

   Não entendo, o Santander tem sua iddtaidnee com fundo vermelho e texto em branco. Porque diabos inverteram isso?A original combinaria bem mais coma Ferrari.

 32. Sandra 29 April, 2014 Reply

  Ligger lite efter vad som händer i bloggvärlden och på mina favoritbloggar på sistone, nu har jag läst ikapp lite hos dig och självklart ska du få ett HEJ från mig! :) Jag är Sandra, 25 (om ett par månader 26) år gammal och bor i Stockholm. Började följa din blogg under graviditeten med Alma och fastnade dels för att det inte skiljde så många veckor mellan våra graviditeter och små knoddar, och att dessutom få läsa om dina om ditt härliga liv i en så cool stad som Shanghai och nu Singapore - vad finns det inte att gilla?! :) Jag gillar mixen av att läsa om din vardag, familj och livet i Singapore och att bara få drömma mig bort till varmare breddgrader... Sedan bara älskar jag ju även ert hem. Keep up the good work Sara! Kram!

  • Essence 25 December, 2016 Reply

   This has made my day. I wish all potinsgs were this good.

 33. Anneli Lund Hultquist 30 April, 2014 Reply

  Hej Sara Anneli 50 år och är inne på mitt sjunde år i Kina och femte i Shanghai. Vi har träffats några gånger under åren, första gången var på en Svenska klubben lunch och du hade precis flyttat hit då. Började läsa din blogg om Shanghai som skildrade mycket jag kände igen men också många tips på sånt som jag inte visste om. Många av våra besökare under åren har också läst din blogg inför resan till SH. Klart jag måste följa med till Singapore, varit där några ggr som turist men det är stor skillnad mot att bo där. Har en kompis som efter 3 år i SH nu flyttar till Singapore i sommar Kram

  • Kiona 25 December, 2016 Reply

   This arictle keeps it real, no doubt.

 34. Sofia 30 April, 2014 Reply

  Hej Sara! Jag, Sofia, har hängt med dig sedan länge. Tror jag fann dig precis när ni hade flyttat till Shanghai och vi nyss hade varit där och det kändes lite tråkigt att komma hem. Jag? 28 år, bor i Stockholm och arbetar som kommunikatör inom träningsbranchen. Jag älskar att resa och gör det en del men ändå inte tillräckligt ;) Det är nog en av anledningarna till att jag har fastnat och stannat kvar här. Du är öppen och hjärtlig, det tycker jag om. Det roligaste i början var ju såklart alla kulturkrockar. Nu är det hur ni anpassar livet efter livets händelser. Du har en härlig blogg med en härlig atmosfär helt enkelt! Kram

 35. Pingback: Veckans blogg! | lifeinsingapore

  […] måste vara min bloggkarriärs bästa vecka! Först alla underbara HEJ från er, och sedan en liten utmärkelse på det. Tusen […]

  Reply
 36. Åsa Leijon 7 May, 2014 Reply

  Hej! Jag heter Åsa, jag är 36 år och bor i Göteborg. Jag hittade din Shanghaiblogg när jag letade expatbloggar och har sedan dess återkommit då och då. Den senaste tiden har det blivit oftare eftersom jag blir väldigt inspirerad av din yogautövning. Jag gillar blandningen i bloggen så fortsätt med det. Kram

  • Trudy 25 December, 2016 Reply

   It's a plarsuee to find someone who can identify the issues so clearly

 37. Anna 15 June, 2015 Reply

  Hej Sara och tack för en intressant blogg! Jag snubblade över din blogg för några månader sedan när jag googlade "life in Singapore". Vi bor i Umeå, och har gjort det i snart 20 år. Det har varit bra men nu är vi sugna på äventyr och miljöombyte, gärna på en plats med varmare klimat. Och nu är min man är aktuell för en tjänst på Nanyang University, han ska dit i okober och träffa dem och känna sig för. Det bästa med din blogg är att man får en inblick i vardagslivet i Singapore, vad man kan göra på helgerna och så. Vi är naturintresserade och har två barn på 5 och 7,5 år och era utflykter till stranden ser härliga ut. Vi försöker bilda oss en uppfattning om hur livet skulle vara i Singapore, för att kunna göra rätt val. För oss har Singapore bra läge, ungefär mitt emellan mitt hemland Sverige och min mans hemland Nya Zeeland, så det skulle bli kortare resor till släkten. Hälsningar Anna