BLOG

Vila

DSC_0204

DSC_0205

Äntligen kom regnet! Det har inte regnat i Singapore på över 2 månader. Och sedan vi lärt oss att den dåliga luften här i Singapore skulle lätta av regn så har vi alla gått och väntat. Idag kom den!

Idag smattrar regnet mot rutorna i Singapore. Det har regnat flera timmar vilken inte hör till vanligheterna här. Speciellt inte den senaste tiden, vi har inte haft regn på över 2 månader. Så vi stannar inne idag. M och Alma kom snabbt upp efter deras tänkta pool-dopp, de blev störda av regnet. Och jag som skulle åka och köpa mig en cykel fixade allt över telefonen istället (och slapp åka taxi över halva ön).

Det känns som en riktigt söndag måste jag säga. Långsamt tempo, hemmafix och smattrande regn. Det enda som fattas mig är en kopp te, men den tar emot när det är 30 grader varmt. För varmt är det även om det regnar :-).

DSC_0206

Hoppas dock att regnet blir kortvarigt. Imorrn får vi nämligen besök av någon som är mycket älskad. Och han förtjänar inget annat än solsken och ljumma vindar. Så håll tummarna!

När vi nu pratar vilsamma dagar så har M och jag tagit ett beslut inför kommande vecka. Inga sociala medier!!! Det är så lätt att de tar överhanden, oxå sitter vi där med våra telefoner istället för att prata med varandra. Så inget facebook (är ändå ganska trött på fb…), inget instagram och inget blogg-surfande! Maila kommer vi dock att göra, och jag kommer att blogga. Dock kommer jag som sagt inte titta in till er under veckan som kommer. Känns sunt med en paus.

KRAM Sara

Comments

 1. pilla 16 March, 2014 Reply

  Njut av den sociala medie fria veckan. Min SM semster var också riktigt skön.

 2. Nellie 16 March, 2014 Reply

  Vad härligt med rensning av luften. Sunt med paus och jag håller med, är också ganska trött på FB. Nu när vi börjar piggna till så ska jag gå igenom ditt mail ordentligt. Kram

 3. Charlotte 16 March, 2014 Reply

  Bra med vila. Bra att veta också varför du inte kommer att svara på mitt fb-meddelande på ett tag.

 4. Hanna 17 March, 2014 Reply

  Det låter sunt. Det skulle vi nog behöva vi också. Här försöker vi annars med att inte surfa på mobilerna i sovrummet. Nog så svårt.... Kram!