BLOG

Vinn en klänning

Ujujuj vilken fin tävling jag har att komma med idag alltså, det är ju nästan så att man baxnar. Du har nämligen chansen att vinna inte bara en utan två Petra Ringström klänningar, den du! Petra lanserar sin nya kollektion nästa fredag (12e april) och firar in vårkollektionen med att fixa en tävling där priset är två klänningar från nya kollektionen.

 

Jag äger en Petra Ringström klänning av en av hennes tidigare kollektioner, läcker eller hur?! Den har agerat bröllops-outfit och den kommer att få göra det igen under sommaren. Dessutom är den perfekt för oss ammande mammor med knytband vid axlarna.

 

För att vara med och tävla har du två val. Men kör på båda vettja så har du större chans att vinna :-). Du kan till och med lyckas vinna två klänningar då det kommer att koras en vinnare från varje kategori.

1. GILLA OCH DELA Petra Ringströms facebooksida som du hittar här. Där kan du även spana in föregående kollektioner så du får ett humm och Petras kläder.
2. Signa upp på Petra Ringströms newsletter på Petras hemsida som du hittar här.

 

Vinnaren dras nästa fredag, lycka till!

Kram Sara

Comments

 1. Linn 5 April, 2013 Reply

  Ohh, det var inte dåligt minsann! 1. Gillade på Facebook gjorde jag redan, men nu har jag delat också. 2. Och prenumererade på nyhetsbrevet gjorde jag också redan, men jag får väl vara med ändå? Den där klänningen du har på bilden är ju ruskigt snygg alltså.

 2. Anna Vikström 5 April, 2013 Reply

  Vilken läcker klänning! Skulle inte tacka nej till en sån eller liknande ;-)

 3. Nina 5 April, 2013 Reply

  Done! Underbar klänning du har på bilden. Nu håller jag tummarna! Kram och trevlig fredag till dig!

 4. Nellie 6 April, 2013 Reply

  Så snygga kläder Petra gör! Klart jag vill ha en sån klänning. Kram