BLOG

We ♥ SG

cats

Igår blev vi WOW-ade (uppenbarligen av bilderna att dömma :-)) på en grym, lite gömd bar i Singapore. Bar Stories hittar du i Arab Quarters (Haji Lane 57) och jag vågar nästan lova att du inte blir besviken.

 

Igår hade vi en grym Singapore kväll! Den spenderades med våra favoriter Megan och Magnus och vi ägnade stor del av kvällen åt att prata om hur mycket Singapore har att erbjuda. Om hur kul det känns att vara tillbaka och hur många saker vi vill göra under hösten. Ställen att upptäcka, utställningar att titta på, restauranger att prova… Jag åkte hem och kände mig sjukt pepp på en höst i Singapore!

Dessutom spenderade vi kvällen i mina favoritkvarter, Arab Quarters och vi hittade en grym coctailbar, Bar Stories. Där finns det ingen drinklista, utan du äller helt enkelt en drink genom att beskriva den. Typ, ge mig en drink som är fruktig men inte söt, en klassiker med en twist, eller ge mig en drink som smakar George Clooney, och sedan gör bartendendern sin tolkning. Vi blev inte besvikna. Inte besvikna alls. Drinkarna kostar ca 100-150kr stycket, och de är faktiskt värda varenda krona. I will be back!

KRAM Sara

 

Comments