BLOG

WE LÖÖÖVE THAILAND

DSC_0200

Semesterns favvobild! Japp vi är hemkomna från Thailand och vi hade det riktigt gött!

DSC_0105DSC_0107

Vi har spenderat 5 dagar på Bangtao Beach. En strand i Phuket långt från allt kaos och liv.

DSC_0043

Självklart blev det även en hel del pool-tid. Vårt rum had egen trappa ner i en av poolerna och det blev så klart något av en favvoplats.

DSC_0067DSC_0120DSC_0078

DSC_0015Varje kväll traskade vi ner till stranden och åt middag med bara fötter i sanden. Det kan ha varit det absolut bästa på hela resan!

DSC_0151DSC_0127DSC_0147

Och varje kväll njöt vi av solnedgången.

DSC_0084DSC_0085

DSC_0090

Som alltid i Thailand åt vi grym mat. Som klassisk Thai-pannkaka. MUMS!

CSC_0172 DSC_0176CSC_0196

Love!

 

Så var vi hemma igen efter 5 dagar i Thailand. Och vet ni, jag tog semester på riktigt. Jag la bort telefonen och kopplade inte upp mig en endaste gång. Inte en. Och vet ni, jag saknade inte alls internet-världen. Det var bara gött att få en paus. För precis som med allting annat (sina barn, godis, träning, skumpa…) så behöver man en paus lite då och då. Jag tror till och med att det gör en gott, att pausa även från det goda. Så denna semestern pausade jag från internet och hann läsa ut två böcker på köpet.

Och Thailand, det var grymt så klart. Det landet leverar alltid. Just denna gång åkte vi till Phuket för att det skulle vara enkelt och smidigt med så lite transporttid som möjligt. 1,5h timmes flyg och strax övr 30 minuters taxiresa så var vi på plats. På en lugn och tyst strand som heter Bangtao Beach. Stranden är ganska lång och där finns hotell i alla prisklasser att välja på. Vi råkade hamna på ett hotell som vi delade med ritkigt många andra svenskar. Tydligen var det ett charter-hotell, ngt vi inte hade en aning om när vi bokade :-). Men för oss som inte är omgivna av svenskar så ofa var det ändå ganska gött. Men, letar du efter en lugn och stillsam semester med barnvänlig strand än Bangtao Beach att rekommendera!

 

Stor kram
Sara

 

Comments

  1. pilla 31 March, 2015 Reply

    Det såg ju inte härligt ut eller nått!