BLOG

Weekend

cats

Mmmm, helg!

 

Det är så mycket som ska klämmas in på en helg. Man ska hinna vila, få lite egentid (idag blev det 1h ensamtid vid poolen, sweet!), få upp den där tavlan som stått lutat mot väggen i månader, laga lite extra god mat, springa ärenden, hinna med helg-fika, träffa vänner… Det är lätt att helgen blir stressig alltså.

Så denna helgen ska jag ge mig lite tid på mattan. Lite tid på mattan utan Alma och lite tid på mattan utan krav. För jag ska erkänna, jag ställer mig ofta på yogamattan med en massa måsten i huvudet. Jag ska jobba ben-musklerna, eller öppna höften, eller öva på att stå på händerna… Jag har alltid ett mål, ett måste. Men i helgen ska jag köra lite kravlös yoga. Jag ska bara njuta på mattan! Förutom det ska vi på glögg-fika, och smälla upp julgranen. Det är ju första advent!

KRAM Sara

This weekend I will give myself some time on my yogamath. And not just any time, but time without any musts or goals. I almost always have a goal or a mission with what I do. But every now and then I need to “just be”. And that I will do this weekend! 

Comments

  1. Emma 29 November, 2014 Reply

    Jag brukade också ha en massa mål med träningen såsom att köra ben, öppna höfter och massa massa mer. Numera ställer jag mig på mattan eller sätter mig på mattan och sen kör jag bara det som faller mig in. Det är typ som en befrielse att bara göra det som kommer och oftast så blir det en väldigt bra timme. Det blir mycket höfter för det är det jag behöver, mycket stretching baksida ben och mycket som jag tycker är obekvämt men det är det man oftast behöver :) Ha en fin helg och njut mitt i alla ärenden också =)

  2. pilla 29 November, 2014 Reply

    Glad första advent!

  3. Fröken L 29 November, 2014 Reply

    Ja, det är lätt att det blir en massa måsten inom alla områden i livet. Till och med träning som ska få en att må bra. Jag måste verkligen ta tag i yogan igen, saknar den väldigt mycket. Hoppas du får en lugn och stressfri helg och glad första advent! Kram Linda