BLOG

Yoga at East Coast på lördag

DSC_3252DSC_3261

Det är något visst med att yoga på stranden!

 

På lördag bjuder jag in till en weekend-yogaklass för första gången! Jag har fått önskemål från de som jobbar eller har svårt att skaffa barnvakt på vardagar om jag inte kan hålla en klass på helgen också. Och på lördag testar jag.

Så varmt välkommen på yoga at east coast, lördag morgon klockan 10. All info hittar du här. Och nej, du behöver inte kunna nå dina tår för att kunna vara med. Alla är välkomna, även de som är stelare än stelast :-).

Nu ska Alma och jag iväg på babysim!

KRAM Sara

 

Comments

  1. Millan 28 March, 2014 Reply

    Sa harligt det ser ut med havet och batarna i bakgrunden! Om nastan exakt en vecka anlander vi :-). Usch, laste ditt inlagg nedan om din pappa och kanner sa val igen den dar angesten nar det ar dags att saga hej da. Efter 15 ar i utlandt ar jag fortfarande lika kass pa avskeden. For mig blir det dock tvartom... jag lamnar min pappa i Singapore och aker tillbaka till England. Har redan angest, fast vi inte tagit oss dit annu! Kram