BLOG

Yoga challenge

page4

 

Kommer ni ihåg att jag är med i en yogautmaning på instagram, en utmaning för att bli mer bendy?! Jag postar en yogapose om dagen och jag ska erkänna att det inte är lätt. De flesta poser är en regäl utmaning för mig som faktiskt inte alls är speciellt vig. Med tanke på att jag yogat i 10 år då. För dig som vill ha yoga-inspo varje dag i december följ mig på instagram, @lifeinsingapore. Kanske vill du till och med joina utmaningen?

 

page5

 

 

Alma har i alla fall ämt sig för att vara med. Jag har faktiskt engagerat hela familjen W i mitt lilla yoga-projekt för det är så klart M som får ta alla bilder. Fniss, ofta hinner han inte in genom dörren förrän jag trycker upp en kamera i ansiktet på honom och ber honom fota innan mörkret kommer :-). Stackare! Jag hade förresten tyckt att det var himla kul om han kunde joina mig framför kameran iaf en dag under utmaningen, får jobba på den. Nu när vi är i Sverige blir det dock min kära mor som får sköta fotograferandet, i mörker. Ärligt, jag hade glömt hur mörkt det är i Sverige i december. Det blir ju inte ens riktigt ljust på dagen! Nä, mörkt som bara den är det. Mörkt och kallt, brrr!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Malin 10 December, 2013 Reply

  Hihi så söt Alma är som vill hjälpa till;)

 2. Jenny von Olofsson 11 December, 2013 Reply

  Alltså jag blir jättesugen på Yoga när jag ser dina bilder, just för att mitt mål är att blir starkare och smidigare. Denna utmaning ser väldigt svår men rolig ut!

 3. Nellie 12 December, 2013 Reply

  Ja du det där mörkret är inte bra för fotograferandet, det är en sak som är saker. Jag älskar dina bilder och ska nu klura på något sätt att fotografera mig själv i mörker. Inte helt lätt. Kram

 4. Julia 13 December, 2013 Reply

  Hej fina du! Vet inte vad du har för kamera, men en systemkamera! Det är ju superenkelt att ställa in självutlösare(två klick) och sen är det kluriga bara att hamna i mitten på bilden men det det klarar du! Sen vill jag passa på att tacka dig, vet inte om jag hade vågat flytta till Shanghai efter att ha läst lifeinshanghai från pärm till pärm. Kram kram