BLOG

Yoga Challenge

Untitled-2

En asana om under hela december månad kommer jag att utmana mig själv med. Här ser ni alla positioner. Och hmmm, de flesta är en riktig utmaning för mig och kommer kräva modifiering!

 

Ni som följer mig på instagram (@lifeinsingapore) vet att jag signat upp för en yoga utmaning under december. Det här med yoga-utmaningar, det är ett instagram fenomen. Det finns många grymma yogamänniskor på instagram som inspirerar genom att dra igång utmaningar. Och nu har jag ämt mig för att vara med i en sådan utmaning. En utmaning för att bli mer flexibel. För det är min allra största utmaning när det gäller yogan, vighet. Jag är inte stel som ett kylskåp längre (det var jag dock när jag började med yoga) men jag är långt från så rörlig som de flesta andra som yogat i 10 år är…

Jag börjar så smått komma till ro med det faktum att jag inte är jättevig. Trots att jag yogar varje dag. Men det har tagit långt tid för mig, tävlingsmänniska som jag är. Nu tänker jag istället att jag kanske kan inspirera andra kylskåpsstela männsikor där ute :-). Att det faktiskt går att komma ifrån kylskåps-tillståndet och blir lite rörligare.

I alla fall, under hela december månad postar jag en yogabild om dagen på instagram, @lifeinsingapore. Oxå blir det veckosummeringar här på bloggen. Förhoppningsvis blir jag lite vigare på köpet :-). Hänger du på?

 

KRAM Sara

Comments

  1. Pingback: Yoga challenge | lifeinsingapore

    […] ni ihåg att jag är med i en yogautmaning på instagram, en utmaning för att bli mer flexibe,?! Jag postar en yogapose om dagen och jag ska erkänna att […]

    Reply