BLOG

Yoga @ east coast

DSC_0366

Här, på strandremsan east coast i Singapore håller jag en yogaklass på onsdag.

 

Japp, nu fick jag tummen ur!

Denna vecka håller jag en yogaklass på stranden @east coast här i Singapore! Kl 08.30 på onsdag. Kom kom kom! Det blir en 60 minuter nybörjarklass i poweryoga och du är varmt välkommen!  Det enda du behöver ta med dig är en handduk, eftersom vi kommer vara på stranden behövs ingen matta.

Vi kommer att vara vid “area C”. Om du inte hittar och vill ha sällskap går jag från Starbucks klockan 08.15, 902 East Coast Parkway #01-13 Block B

 

DSC_0368

 Verkar det inte mysigt att göra några solhälsningar just här?!

 

Det blir lite av ett test på onsdag. Så får vi se vad som händer sedan. Men min tanke är att jag ska hålla en klass i veckan till en början. Vilken dag, tid och exakt var får jag återkomma om. Och börjar gör jag som sagt på onsdag. Kl 08.30. På stranden på east coast. Ses vi?

 

KRAM Sara

Comments

 1. Hanna 14 January, 2014 Reply

  Vad härligt det låter. Vill också testa yoga på stranden.

 2. Katarina 14 January, 2014 Reply

  Oj va vackert där e! Så härligt d hade varit att yoga på stranden! Du verkar ju hittat perfekt plats. Hoppas många dyker upp.

 3. Fanny 14 January, 2014 Reply

  Bra jobbat! Hoppas det blir en succé!!

 4. Hanna 14 January, 2014 Reply

  Åh vad roligt! Önskar jag kunde vara där! Lycka till imorgon :) Kram!

 5. Malin 14 January, 2014 Reply

  Ohhhh jag vill vill vill! Blir säkert jättebra!

 6. Nellie 14 January, 2014 Reply

  Jag dööööör så fint där är. Det är annat än det kyliga Bulltofta där jag varit i kväll. Jag vill också yoga på stranden. Nä, nu är det läggdags här så jag får väl drömma mig bort till stranden och palmerna istället. Lycka till i morgon! Kram

 7. Helena Ma 15 January, 2014 Reply

  Sara jag hade velat vara där på gruppie yoga men är faktiskt på jobresan i Beijing. Är ni på stranden igen närsta ondsdag så ses vi där for sure. any plan next Wed..? kram