BLOG

Yoga-love

DSC_0671

Sometimes, the hardest thing is do get on the math… Men när man väl lyckas ställa sig där och sedan får ägna 60 minuter åt att känna sig stark, fri, hel, vacker och in peace. Y O G A L O V E

 

DSC_06502

page

DSC_0666

DSC_0672

Denna veckan har jag förutom att köra 5 träningspass yogat tillsammans med Alma varje morgon. Kan inte riktigt kalla det träning med det är sååå skönt att börja dagen med lite mjuk yoga, även om man har en liten som klättrar på en konstant :-).

 

FRIDAY!!! Wihoo säger jag och kan även konstatera att det ser ut som att jag kommer att klara att köra 5 tärningspass även denna vecka. Klapp på axeln till mig! Jag har nämligen redan klarat av 4 pass och har en helg helg framför mig att klämma in veckans sista pass på. Precis som föregående veckor har fokus legat på yoga yoga yoga och ett litet gymbesök :-). Många minuter ståendes upp och ner har det blivit då jag övar för fullt på att klara att stå på underarmarna. Jag är inte där än… Dessutom har jag lagt på en växel på “öppnings-fronten”, det vill säga att bli mjukare i kroppen och har börjat varje dag denna vecka med lite “stillsam” yoga. Om något kan bli stillsamt när man har en liten 9 månaders brevis som gärna vill klättra upp på mamma :-). Mysigt när jag vet att jag kommer få MITT pass lite längre fram under dagen.

Hur går det för er?!

 DSC_0679

Går det att få bättre träningssällskap?! Ärligt, ja det går :-). Bebisar och huvudstående är inte den perfekta matchnigen.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Hanna 25 October, 2013 Reply

  Du är så duktig Sara! Vad det händer mycket varje vecka! Och Alma lilla... Finare tjej får man ju leta efter !

 2. Emma 25 October, 2013 Reply

  Wow vilka fina bilder och va duktig du är! Legat dundersjuk hela veckan och det är först idag jag är lite piggare så det får nog ligga på hyllan denna veckan. Men vad jag saknar att inte kunna träna... bara på några dagar så blir det så. Är så glad att jag hittade din blogg kul med mycket Singapore när det är dit man flyttar snart! Kram Emma

 3. pilla 25 October, 2013 Reply

  Men gudars vilka coola yoga poser!

 4. Hannah 25 October, 2013 Reply

  Jag har märkt att så fort jag tränar och gör övningar på golvet så kommer både barn och hundar farande! Sedan blir det ett långt puffande, buffande och klättrande med mig som lekställning haha :)

 5. Charlotte 28 October, 2013 Reply

  Shit vad duktig du är! :) Hoppas helgen varit härlig! Ha en skön början på veckan!

 6. Linn 30 October, 2013 Reply

  Vilka coola bilder! Inspiration! Jag tog mig upp på mattan i lördags - äntligen. Vilken grymt skön känsla, både där och då och efteråt. Träningsvärken kom som ett brev på posten, men det hör ju till :-)