BLOG

Yoga med mig i Lund!

DSC_3210

Joina mig på mattan!

 

Den 15e december klockan 19.15 rullar jag ut min matta på Gerdahallen i Lund. Och det hade varit så himla roligt om du gjorde det samma! Jag kommer att undervisa en svettig och rolig yogaklass som passar alla nivåer.

Min yoga-resa började just på Gerdahallen i Lund så för mig är det alltid lite extra speciellt att undervisa där. På Gerdahallen provade jag yoga för första gången, gick min instruktörsutbildning och ledde min första yogaklass. Så jag lovar dig en klass med lite extra kärlek och glädje.

Hoppas vi ses på mattan!
Sara

Monday 15th of December I will teach a yogaclass at Gerdahallen in Lund, Sweden. Join me in a fun an sweaty yoga-class. Suitable for all levels!

Comments

  1. Anna 12 December, 2014 Reply

    Härlig pose! Hade gärna kommit till Gerda om jag varit i stan. Det stället saknar motstycke här...

  2. Nellie 12 December, 2014 Reply

    Åh, det hade ju varit superhärligt. Ska minsann se om det inte går att fixa. :)