BLOG

You make my day!

Skickar en stor kram och massa tack för alla kommentarer som trillar in här. You make my day bloggisar!

 

Vänner, jag har inte glömt bort er! Jag vet att jag inte hinner svara på alla era gulliga kommentarer och mail men just precis nu så låter jag annat gå före. Jag vill få ut så mycket som möjligt av mammas vecka här och Alma kräver sin beskärda del av mig hon med. Så jag har valt bort att svara på kommentarer och titta in till er varje dag just dessa dagar. Hoppas att ni har förståelse för det. Men jag kommer tillbaka, det lovar jag :-). Jag ska bara…

Idag står det finlunch på schemat för mamma, Alma och mig. Vi ska bege oss ner till the Bund och den flotta restaurangen Mr & Mrs Bund för att inta deras berömda lunch. Alma har finklänningen på och mamma och jag har lagt lite extra rouch på kinderna. Så idag blir det lite glamour mitt i bebisbubblan.

 

Kram Sara

Comments

 1. Sandra 19 February, 2013 Reply

  Helt rätt att njuta fullt ut av mamma/mormor nu när hon är på besök. Och av Alma förstås! :)

 2. helena ma 19 February, 2013 Reply

  Mamma, lillan, fin vy och god mat.. what more to ask for? justte, maken to ask for..:) Glad att se dig klara av livet i SH så bra. kram

 3. Monica-Gravid med nr 1 19 February, 2013 Reply

  Förstår dig, klart du ska njuta av denna tiden nu! :) Vi försvinner ju inte! Kram ♡

 4. Malin 20 February, 2013 Reply

  Såklart att vi förstår det!!! Ni får passa på att njuta och ha det mysigt tillsammans:) Kram!

 5. Caroline 20 February, 2013 Reply

  Mammamys/generationsmys går före allt vännen

 6. Nina 20 February, 2013 Reply

  Åh vad mysigt, njut av lunchen! stor kram.

 7. lisa 20 February, 2013 Reply

  Njut av din mammatid! Tack själv för dina fina kommentarer! Kram

 8. Linn 21 February, 2013 Reply

  Självklart, och du gör helt rätt prioritering!