BLOG

Yummi dumplings

cats

 

Vi har haft turen att ha en unge hema som älskar mat. Älskar! Seriöst, det finns inget stopp i vår lilla tjej. De gånger hon har slutat äta självmant kan jag räkna på en hand… Idag fick lillan prova dumplings och det var en ny storfavvis. Precis som mamma (och morfar) äääälskade hon de små kinesiska knytena. Vi åt på Din Tai Fung, en dumpling-kedja som ginns över hela Asien och som erbjuder helt underbara dumplings!

Om du aldrig har testat dumplings så är det ett måste! Jag vet att det poppar upp fler och fler dumplingsställen i Sverige och även om de inte kommer att vara lika goda som de i Asien (dock betydligt dyrare ;-)) så bara måste du testa. Klassikern är fläsk-fyllning. Mmmm säger jag bara, mmmm!

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. annelie 25 November, 2013 Reply

  Men vilka otroligt söta bilder!! Jag har faktiskt aldrig testat dumplings, inte ens när jag var i Shanghai. Jag fegade ur! Men ligament i Peking var visst inga problem .. Haha. (Visste inte att det var ligament och jag åkte direkt på nån form av matförgiftning)

 2. Sandra 26 November, 2013 Reply

  Hihi, jag känner igen det där med matglad unge. Astons liv verkar gå ut på att äta, eller att leta efter mat... Han äter ju för sjutton nästan mer än mig vid måltiderna, hur får det plats i en så liten kropp?! :-)

 3. Freedomtravel 26 November, 2013 Reply

  Dumplings är gott! Åt senast igår, på asiatisk buffe.

 4. Jenny von Olofsson 26 November, 2013 Reply

  Oj jag har aldrig provat dumplings men hört mycket om det. kanske det vore på tiden att man provade :D

 5. Elin 27 November, 2013 Reply

  Hej, vi kommer att vara några dagar i Singapore i mitten av december. Vi bor i Vietnam men tänkte julshoppa osv. Vi brukar gå på Din tai fung när det finns i närheten... ser att det finns flera i Singapore, är de likvärdiga eller är någon bättre? Så vi vet vilken att prioritera :) Fin blogg, följer dig från och med nu!

  • lifeinsingapore 5 December, 2013 Reply

   Så kul att du hittat hit! Jag har bara testat 2 din tai fung, same same :-) KRAM

 6. Pingback: Cravings | lifeinsingapore

  […] tycker jag! Får du någon gång chansen så är mina favoriter i det kinesiska köket Sichuan-mat, dumplings och hotpot. […]

  Reply