BLOG

Fotokurs

DSC_3297

 

 

Jag är eld och lågor!

Jag har börjat en fotokurs. Första tillfället är avklarat och det var såååå roligt! För ni ska veta att jag inte kan ett jota om fotografering :-). Visst kan jag knäppa en och annan läcker bild, men när det kommer till min kamera. Inställningar, tekniken… Jag kan noll. Jag har överlevt min fotokarriär men hjälp av min man som kan (han fick en fotokurs av mig för en herrans massa år sedan) som har visat mig hur jag gör några enkla inställningar. Och när det kniper räcker jag över kameran till honom med orden “fixa mer ljus” eller liknande. Men kameran. Den kan inte jag. Inte ens ett litet dugg.

Tror att M tröttnade på att vara kamera-assistent. För i julklapp var det jag som fick en fotokurs och denna veckan satte den igång. Och nu kan jag allt om f-värden, sensorer och linser. Snart iaf :-). Och jag är så taggad! Om 2 månader bör jag vara lite vassare bakom kameran, går det bra borde ni märka lite skillnad här inne.

Och just det, kursen går jag hos denna fotograf.

KRAM Sara

Comments

 1. Millan 3 March, 2015 Reply

  Vad skoj med en fotokurs. Det ar nagot jag verkligen skulle vilja gora nagon gang nar jag har lite mer tid. For nagon gang kommer jag val fa det igen!! Kikade précis pa inlagget nedan och det riktigt spratt till I brostet pa mig nar jag sag skylten med Tioman Island. Som vi alskade det stallet! Lite langre batfard dock fran Mersing men helt underbart. Aterigen inte sa mycket att gora direkt forutom att snorkla och aven golfa om man vill det. Eller orkar for den delen for josses vad hett det var over pasken nar vi var dar. Vi hoppas verkligen kunna aka dit igen I framtiden nagon gang. Kram!

  • lifeinsingapore 5 March, 2015 Reply

   Så kul att du kände igen dig. Tänk vad världen är liten ändå! KRAM

 2. Pingback: Turista i Singapore | lifeinsingapore

  […] det var ett utmärkt tillfälle att ta med kameran och öva lite på de färdigheter som min fotokurs lärt mig. Knäppte alla bilder i fullt manuellt läge […]

  Reply
 3. Brendy 25 December, 2016 Reply

  How neat! Is it really this silmpe? You make it look easy.