BLOG

16 juli

Idag är det den 16 juli och det betyder att M och jag varit gifta i exakt en månad! Hihi, många frågar mig hur det känns att vara gift och det känns himlans bra faktiskt. Att säga att själva livet förändras vore en överdrift, livet som gift är väldigt likt livet som ogift. Men det är ändå annorlunda att vara gift, mysigare, härligare och lite bättre!

Så här månadsdagen i ära bjuder jag på en bildbomb från Förslövs kyrka, när M och jag sa JA. Just vigseln var nog det bästa med hela bröllopsdagen, tillsammans med ÖSET på dansgolvet sedan. Jag hade nog inte riktigt förväntat mig att det skulle vara så häftigt att säga våra JA! Bästa sekunderna under vigseln var när M och jag sagt våra ja och prällen säger (bokstavligen) “you may now kiss the bride” varpå hela kyrkan brister ut i jubel och applåder. Precis så som jag ville att det skulle vara, avslappnat och kärleksfullt.

Nopp, nu har jag babblat kvar nu ska jag låter bilderna tala för sig själv. De är självklart tagna av bästa bröllopsfotografen Malin.

 

Åhh detta var några pirriga minuter. Både M och jag var cool lugna hela dagen men just när vi stod utanför kyrkdörrarna och klockorna ringde, då kändes det lite i magen kan jag tala om 🙂

Men  när vi sedan väl stod där framme vid altaret så lyckades vi faktiskt att bara njuta och bara vara.

 

And then the magic happend!

Min barndomsvän Simon sjöng under vigseln, bland annat vår sång.

Och sedan var vi lixom gifta, herr och fru Winqvist 🙂

Kärlek Sara

Comments

  • sara 17 July, 2012 Reply

   Tack det samma vännen!

 1. Piccolacasa 17 July, 2012 Reply

  Hallå goding! Vilka härliga bilder! Är ni troende? Om inte, kändes det inte konstigt med Guds-snacket? Jag kände att det var lite jobbigt vid helgens vigsel. Vi själva valde ju en borgerlig vigsel av den anledningen. kramen!

  • sara 17 July, 2012 Reply

   Hej vännen! Hmm, nej jag tyckte inte alls att det kändes konstigt att gifta mig i kyrkan. Jag tycker så mycket om kyrkor, stämningen och även ”pratet” om Gud. Men sedan har jag en tro, även om det inte går helt i linje med svenska kyrkans. Micke är ateist så för hans del spelade det inte så stor roll om det pratades om Gud eller inte. Han tror ju inte på det iaf och har inga starka känslor kring det. Däremot var det mkt viktigt för mig att vara i en kyrka. Vad jag inte gillar med kyrkor är att det kan bli lite stelt så det var det enda jag ”oroade” mig för. Du vet när man sitter där och vill applåderna men när man inte vet om man får :-). Så vi hade live musik när alla satte sig i kyrka för att lätta upp stämningen lite också hade vi valt en präst som jag känner och som är allt annat än stel. Så för oss blev det perfa! Men det är ju bra att det finns annat att välja på om man tycker att Gud-snacket är jobbigt :-)

 2. Nellie 17 July, 2012 Reply

  Ni är så fina så man dör lite. Underbara bilder också. Hawaii, åh vad avis jag blir. Har alltid tänkt att jag vill åka till "Söderhavet" på bröllopsresa men det blev Spanien istället (mest för att det redan var bokat när frieriet kom). Man kanske ska ta en extra bröllopsresa på någon bröllopsdag framöver (när jag inte är gravid så jag jan dricka vin)? :) Kram

 3. Karin 20 July, 2012 Reply

  Fantastiska Bilder från ert bröllop:) Har ju kikat på Facebook lite också. Kram!

 4. Ryne 25 December, 2016 Reply

  Thee'rs nothing like the relief of finding what you're looking for.