BLOG

1a advent

DSC_1255De flesta svenskar glöggade nog igår. Vi drack kaffe i botaniska trädgården i Singapore istället. Och när de enda plastglasen vi äger är champangeglas ser kaffe på picknick ut så här.

cats

Vår 1a advent picknick. Vi har fina vänner från Sverige på besök så det var riktigt kul att fira advent med dem. Rhemie, vår er fick också följa med.

cats2

Botaniska trädgården i Singapore är bara så vacker!  

DSC_1282Papporna med Singapores gosigaste tjejer!

 

Åh! Vet ni vad?! Veckan då Alma och jag åker till Sverige är här! På fredag lyfter nämligen till Skåne och jag längtar så! Lite meck har jag dock med att hitta vinterkläder till Alma. För att köpa en overall för en tusenlapp för bara 3 veckor känns så där :-). Finns det någon som har barnkläder i storlek 80-ish för utlåning vet jag en liten tjej som gärna lånar!

Annars så har vi fullt hus i lägenheten på 18e våningen med finbesök från Sverige. Ms man är här med sin familj. De har semester/föräldrarledigt och kör en månad i Thailand och Singapore. Så kul att få ha dem några dagar här hos oss. Men det innebär också att jag har vänner att hänga med. Vi hörs vänner!

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Caroline 2 December, 2013 Reply

  Oh fina vännerna! Vad mysigt det ser ut. Njut av tiden ihop, saknar er alla!

  • lifeinsingapore 5 December, 2013 Reply

   Vi saknar er med! och har spikat semester i calefonien till hösten. ni ska med!

 2. Monica-Mamma till Alfred 2 December, 2013 Reply

  En härlig första advent ser det ut som :) och vad härligt med sverigebesök! Välkommen :) Kram!!

 3. Sandra 2 December, 2013 Reply

  Underbart att komma hem till Sverige över jul! December är ju en himla mysig månad här hemma, kylan till trots, tycker jag! :-) Kram!

 4. Nellie 2 December, 2013 Reply

  Jag ska nog kunna fixa en overall. När är ni i Hbg? Kram!

  • lifeinsingapore 5 December, 2013 Reply

   Åh så snäll du är! Har kaske lyckats fixa en redan. Ok om jag hör av mig under helgen? Jag kan ju komma till sockerbruket för en fika :-). Det kan ag ju iof göra oavsett :-) KRAM

 5. Anna Vikström 3 December, 2013 Reply

  Jag har oxå en del kläder som Alma kan låna, dock ingen overall i 80 (finns en vinteroverall i 74). Hör av dig om du vill ha nåt! Kram

  • lifeinsingapore 5 December, 2013 Reply

   Åh så snällt, tack! Overallen går nog inte men hör av mig! KRAM!