BLOG

2 månader

Så här på 2 månaders dagen kom världens finaste man hem med rosor och choklad. Och denna frun blev så glad att hon fick tårar i ögonen, tänk så mycket en liten gest kan betyda!

Hej fina ni!

Idag är ingen vanlig dag, idag är det vår 2 månaders dag :-). Tänk att det var 2 månader sedan vi var omgivna av alla våra hjärtan och sa våra JA, en sådan dag det var! Giftemål kan varmt rekommenderas alltså, jag blir alldels varm inombords när jag minns vår dag.

Så här 2 månaders dagen i ära har min höft inte varit mig nådig dock. Men när jag låg i soffan och tyckte allmänt synd om mig själv för att jag fick ställa in kvällens gymbesök kom M hem tidigare än väntat med röda rosor och choklad. Så var det helt plötlisgt inte alls synd om mig längre. Jag menar, jag har fått ligga i soffan, äta praliner och dofta på rosor tillsammans med min man. Har lite svårt att föreställa mig en bättre torsdag!

Kram till er finingar!
Sara

Comments

 1. Alexia 16 August, 2012 Reply

  Åh va gulligt!! Och den där choklad såg ju vacker ut (kan man säga att choklad är vacker???).

 2. Malin 17 August, 2012 Reply

  Härligt!! +++ poäng på Micke!! :) Tråkigt med höften din. /Malin

  • Buckie 25 December, 2016 Reply

   these are amazing!! I love how wonuerfdlly emotional these images are. Anda, you blow me away every time!! :) :)PS: Gladys you are beautiful & I LOVE your dress!! :)

 3. Anna 17 August, 2012 Reply

  Har det redan gått två månader?! Krya på höften! Kram

 4. Latasha 25 December, 2016 Reply

  I look forward to reading more about all of you and your chlreidn. Just what I needed, an online support group for parents with special needs kids! Thank you!!