BLOG

Ensam hemma

Jag började dagen med att vinka av grabbarna kullört. Även om det verkar som att de verkligen gillar lifeinshanghai så tror jag att de längtar hem till sina fruar :-). 

 

Grabbarna kullört lämnade denna fina blombukett till mig som tack för “hotellet”, tillsammans med en lapp där de stod att de letat efter riktiga blommor i en timme utan napp. Måste dock säga att jag nog uppskattar dessa blommor mer, det var ju bara för sött!

 

Så är jag då ensam i lägenheten på 21a våningen. Vårens sista besökare sitter i tryggt förvar på ett av SAS plan och M befinner sig på en kursgård i Skåne. Jag tycker att det är lite skönt att få andas ut. Hur roligt och underbart det än är med besök så tar det på krafterna att först jobba hela dagen och sedan umgås och agera guide. Hahaha, jag hann dock bara dra en “lättnadens suck” så ringde min bror och frågade om han kunde komma över några dagar i mitten på maj :-). Men det är är klart att han kan, saknar ju världens finaste bror såååå!

Kvällen ägnade jag så klart åt gymmet. Det är så grymt nice när man kommer in i ett bra träningsflow och längtar till nästa träningspasset. Idag blev det 4km uppvärmning följt av 12 st 400m intervaller, nervarvning och stretch. Jag är grymt nöjd kan jag tala om :-). Kvällen förbättrades av att Ida och Thomas joinade mig i gymmet, så trevligt med sällskap! Speciellt då de hängde med hem till oss sedan, stekte fetaost biffar och snackade skit.

Godnatt på er vänner 🙂

Comments