BLOG

På väg till gymmet

20120506-162857.jpg

Numera måste vi gå till gymmet och i helgen när solen sken var det riktigt mysigt att powerwalka fram på Shanghais gator

20120506-162843.jpg

Hihi, vi mötte bland annat dessa herrar, utanför Amerikanska ambassaden, jag tror inte att de ville bli fotade 🙂

20120506-162906.jpg

På vägen mötte vi även dessa kacklande damer, Shanghai blir aldrig tråkigt…

Hörrni, hur går det med träningen för er? Jag jobbar på så gott jag kan men jag ska erkänna att jag kämpar med att hinna med mina pass. Jag vet att ni är många som kör ca 5 pass i veckan. Hur tusan hinner ni?! Har ni ngt tips till mig som kämpar och sliter med kalendern varje vecka för att få det att gå ihop. Det är verkligen inte lätt när man jobbar till 6 varje dag, är mitt uppe i en flytt, planerar bröllop, vill träffa vänner och samtidigt hinna andas lite då och då. Som sagt, tips mottages GÄRNA! Jag hann med en del träning under veckan som gick dock, så här såg min träningsvecka ut:

Måndag, löpning på gymmet. 4 km lungt. 12st 400m intervaller, gaaah vad jobbigt!
Torsdag: 3 km uppvärmning på löpbandet. Benträning, jag mosade verkligen skiten ut mina ben 🙂
Lördag: 20 min powerwalk (till och från gymmet), 3 km löpning. Rygg och mage.
Söndag: räknas det att sätta ihop ett IKEA skrivbord helt själv?! :-). 60min yoga hemma i lägenheten

Med träningskärlek
Sara 

Comments

 1. lisa 8 May, 2012 Reply

  så härligt med lite träning på gymmet :)

 2. Piccolacasa 8 May, 2012 Reply

  Förra veckan blev det inte ett enda pass för mig! Enda gången sedan i september som jag inte hållt 3 pass per vecka. Anledningen är att det har varit superfint väder och det är min legalursäkt - det har alltid varit min förutsättning, om det blir fint väder så går trädgården före. Och dessutom blir det ju ganska bra träning där med, jag sliter och ligger i ganska bra. Det känns helt ok att ha en paus då och då. Vila behövs också. För övrigt så förstår jag problematiken, nu på praktiken åker jag 8 och kommer hem 18. Eftersom jag tränar 1 mil hemifrån blir det ganska avigt att få ihop det och om det var permanent så hade jag nog tränat i Malmö efter jobbet. Har ni ingen friskvårdstimme? Du får införa det ;) kram!

  • sara 9 May, 2012 Reply

   Oj bra kämpa! att hålla 3 ggr i veckan så länge är inte utan en hel del jobb! Jag har börjat köra lite hemma, till NIKE appen. Blir lättare att hinna med när man inte behöver ta sig ngnstans :-)

 3. Elin 8 May, 2012 Reply

  Djurplågeri på hög nivå i landet Kina, allt är som vanligt alltså.

 4. frida 8 May, 2012 Reply

  jag kör direkt efter jobbet. bara sätter mig i bilen och kör direkt dit. på så sätt "Lurar" jag inte mig själv att hoppa över... det tar emot många dagar men jag är alltid härligt glad efteråt. ska man få ihop 5 pass i veckan så är det bara så att manmåste prioritera bort ngt annat... kram

  • sara 9 May, 2012 Reply

   Ja du har rätt, det är en prioriteringsfråga...