BLOG

In your face

I Kina är det tradition att nygifta par bjuder alla på kontoret på en liten ask med sötsaker. Så M och jag var på kontoret en timme tidigare idag och la godisbitar i små söta plåtaskar och delade ut till alla. 250st blev det. En mysig tradition måste jag säga!

 

Ja, så var jag tillbaka i Shanghai. Rakt in i hettan och jobbstressen kom jag. In your face lixom :-). För att stiga av planet och mötas av en tung, fuktig, 37 graders vägg av hetta kändes ungefär som att mötas av en inbox man inte roddat i på en månad. Eller som att vakna med den träningsvärk man får efter en timme på gymmet när det var en månads sedan sist. In your face, jag säger ju det.

Men det känns lite bra ändå. Att få allt in my face. Det är ju ändå Shanghai vi pratar om, staden som jag väljer att bo i, och det gör jag ju ändå av en anledning. Här finns ju min fina man, mitt gym, min fina lägenhet och många härliga vänner, Och en riktigt varm sommar!

Nu så kommer det nog bara att ta några dagar för mig att installera mig och sedan är jag nog tillbaka här på heltid igen. Med tid över att titta in till er och svara på alla era goa kommentarer. Men ge mig några dar till är ni snälla!

Nu ska denna working-girlen krypa till kojs. Det är ju en dag imorrn också.

Kram Sara

 

Comments