BLOG

Yoga-tips

Så här ser jag mig själv starta dagarna på Hawaii, nice eller hur?! 3 dagar kvar, sedan åker vi!!!

Idag har jag testat en yogaklass från yogadownload för första gången och jag kan inte annat än att varmt rekommendera detta härliga yogaplace!

Jag brukar ju yoga på yplus här i Shanghai men då korten där är dyra (ca 9000 per år) och då jag redan haft höftproblem som hållt mig borta från yogamattan i några månader kändes det som lite väl mycket pengar. Så jag har sökt med ljus och lykta efter ett mer prisvärt och framför allt flexiblet alternativ och snubblade över yogadownload. För 7 dollar laddade jag hem en gravidyoga klass, jag menar för den pengen är det ju värt att testa. Och det var bra, riktigt bra! Hjälp vad jag fick jobba!

Nu har jag ju yogat i många år och har till och med arbetat som yogainstruktör så man kan säga att jag kan the basics. För dig som är ny på mattan rekommenderar jag att gå på vanliga klasser tills du känner dig bekväm med grunderna. Men om du är en van yoga-utövare som letar prisvärda yogaklasser så är yogadownload ett super alternativ. De har många typer av yoga för alla nivåer. Smidigt och lätt att ladda ner och köpa klasser. Try it!

Kärlek Sara

Comments

 1. Anna 26 September, 2012 Reply

  Att yoga på stranden ser ju inte så tokigt ut! Vad härligt med er semester snart:)

  • lifeinshanghai 28 September, 2012 Reply

   nä, det ser ju helt fantastiskt ut. Blir ett hawaii-måste :-)

 2. Lisa 26 September, 2012 Reply

  Jag är så avis Sara! Kram kram

 3. Caroline 26 September, 2012 Reply

  Hej vannen. Vad harligt ni kommer ha, hoppas det blir tillfalle for ett pass pa stranden! Har ar en annan yoga link som jag anvander och uppskattar. Tank bara pa tidsskillnaden om du vill se en live klass. http://yogisanonymous.com/index.php

  • lifeinshanghai 28 September, 2012 Reply

   Åh, tack för tipset vännen!!! Kanske kan vi ta och yoga ihop en dag?! Det hade ju varit himla mysigt! KRAM