BLOG

80-tals vibbar

Tänkte ta och och visa er nya frillan sedan jag klippte mig förra veckan och kan konstatera att det syns att jag är född på 80-talet :-). Om jag fönar utan att piffa får jag lätt till värsta 80-tals svallet.

 

Tycker att slingorna blev lite för tydliga denna gången, lite tigervarning if you know what I mean :-). Men annars är jag nöjd, skönt att fräscha till kaluffsen lite.

 

Sitter uppkrupen i soffan i mysbyxor och en kaffe och bloggar och tycker lite allmänt synd om mig själv. Låg hemma med feber igårkväll (minns inte riktigt när jag hade feber sist men klockade 38 grader igår) och även om jag är feberfri nu på morgonen så känns det i kroppen.

Fniss, får kanske skylla mig själv för febern igår för jag gjorde en klassisk Sara (som kommer från en “bit ihop gaddarna” pappa). Trodde att jag bara var lite förkyld så stack iväg på en powerwalk för att efter halva vägen inse att det var lite värre än en lätt förkylning. Men då var jag ju lixom 30 minuter hemifrån och med en bebis i vagn var det inte läge att ta en taxi hem. Så det var bara att gå. Sedan hade Alma en tid hos en sjukgymnast (I know, baby hos sjukgymnast crazy) så det var bara att ge sig ut igen och i denna jättestad blev det ett 3 timmars projekt. Med andra ord, jag tog det inte direkt lungt igår utan överlevde på alvedon och jävlarenamma, så det finns en viss skyll dig själv faktor. Idag blir det istället en slow dag, med fokus på att bli av med denna förkylning.

 

Önskar dig en fin onsdag!
Sara 

Comments

 1. lisa 15 May, 2013 Reply

  Krya på dig fina sara!

 2. Nellie 15 May, 2013 Reply

  *ler* Precis sådär hade jag också kunnat göra. Fast jag har nog blivit bättre på att ta det lugnt, lite i alla fall. Hoppas du kryar på dig snart! Kram

  • lifeinshanghai 16 May, 2013 Reply

   Haha. Jag har oxå blivit bättre men har lite förbättrings-potentioal :-)

 3. Hanna 15 May, 2013 Reply

  Hmm.. Det är ju så mitt hår ser ut varje dag! ;)

 4. Ellinor 15 May, 2013 Reply

  Hoppas att du får en lugn dag med tid för återhämtning idag!

 5. Elina 15 May, 2013 Reply

  Snyggt! Och krya på dig nu :)

 6. Sandra 16 May, 2013 Reply

  Men vilken hot mama! :-) Mitt hår ser ut på samma sätt (ofönat...) men jag trivs i 80-talsfrillan och fixar sällan till det. Krya på dig! Kram!

  • lifeinshanghai 16 May, 2013 Reply

   TAck Sandra :-) Ja, jag skulle kanske köra lite oftare på denna stilen. blev ju en väldigt bra bild iaf :-)

 7. Malin WH 16 May, 2013 Reply

  Sjukt snygg frissa och vilken bild! Hott!