BLOG

Påskdagen

Då vi har besökare nu blir det många prommisar på stan. Denna fina cykel med tillhörande verktygslåda hittade jag häromdagen. Vacker eller hur? Blev nästan lite ledsen över att jag inte hade med mig fin-kameran utan bara mobilen.

 

Då har påskdagen gjort entre i Shanghai och Alma firade in dagen med att sova 8,5 timme i sträck. Hör ni, 8,5 timme!!! Att jag sedan var så förundrad över vår lilla tjej (vars maxrekord innan varit 6 timmar) att jag inte riktigt kunde somna om efter klockan fem utan bara låg och väntade på att hon skulle vakna är en annan femma. Nu sitter jag och funderar över hur vi ska göra för att upprepa denna högs önskvärda nattrutin.

Idag ska vi bege oss iväg på påsk-brunch med hela gänget. Vi har valt att gå på le Meridiens påskbrunch då vi tror att kidsen kommer att gilla den. De har nämligen lovat clowner och en oändligt stort efterrätts-buffe så jag tror att det ska passa. De vuxna barnen får free flow champange och kaviar istället. Fint ska det vara, nu när det är påsk och allt.

Hur har ni det hos er, firar ni påsken? Hur i så fall?

 

Kram Sara

Comments