BLOG

A good bag

Mitt senaste väskköp är denna Longchamp i dov lila. Har några stycken av denna sort i olika storlekar och färger. Storleken större är perfekt som weekend-bag. Denna är perfekt för en tur på stan. 50kr och uppåt på fejkmarket.

 

Äntligen framme på hotellet efter en lååång resa. Det är bara 3 timmars flyg mellan Shanghai och Tokyo men 2 timmars försening samt transport till och från flygplatser tar sin lilla tid. Nu har jag dock äntligen checkat in på våning 43 (?!). Får ta och fota utsikten och visa er imorrn :-).

Annars känns det passande att visa en favvo-väska så här när jag är på resande fot. Så klart inköpt hos Katy på fejk-market. 50kr kostar denna väska. Inte jordens snyggaste men såååå användbar att jag nästa alltid väljer den ändå. Perfekt storlek för en dan på stan/jobbet, perfekt storlek på handtaget också väger den nada. Köper du den hos Katy är dessutom kvaliten super. Har köpt hos andra (man måste ju prova lite) men då höll väskan bara i en månad. Väskorna jag köpt av Katy håller i år.

Nopp, nu ska jag besöka den japanska toaletten, ett av Japans nöjen :-).

 

Kram Sara

Comments

 1. Sara 26 March, 2012 Reply

  vad kul! :) Ja, Hawaii kan jag verkligen rekommendera, det är ett riktigt paradis! :)

  • lifeinshanghai 27 March, 2012 Reply

   Nice, vi funderar nämligen på att dra dit på vår honey moon :-)

 2. Anna 27 March, 2012 Reply

  I ett land utan fejkmarket nöjer jag mig med att fynda på secondhand. 40 kr för en kuvertväska senast förra veckan. Hoppas du hinner andas mellan varven i Tokyo. Häftigt du får se så många ställen, men förstår man kan bli trött på att arbeta borta också.

  • lifeinshanghai 27 March, 2012 Reply

   Second hand låter inte fy ksam det heller, bra för miljön är det det också :-) KRAM

 3. Sara 27 March, 2012 Reply

  Tack söta du! :)