BLOG

A little something

Idag smattrar regnet mot rutorna i Shanghai och jag har livat upp denna gråa torsdag med stans godaste kaffe samt en liten läckerbit. Åh, dessa små vardagsnöjen, som jag njuter!

 

Hej i stugorna!

Sverige närmar sig med stormsteg, om bara 1,5 vecka befinner vi oss i Skåne igen. Om vi längtar! Jag kan passa på att “avsölja” att jag tillsammans med en viss flygande flodhäst håller på och spånar på ett “litet something” för er bloggisar hemma i Skåne. Exakt vad återkommer jag med men jag hoppas faktiskt på att det hela slutar med att vi får ses, IRL! Hade inte det varit ngt :-). Man får lixom passa på, nu när jag faktiskt ska vara i Sverige ett tag och kommer att ha tid till mer saker än att flyga från den ena släktmiddagen till den andra. Men håll först tummarna för att vi får ihop det, så återkommer vi med info.

Nu ska jag inventera gadroben, måste skriva ner vad vi har för kläder. Typ x antal tröjor, x antal strumpor, x antal klänningar. Detta kan bli pinsamt 🙂

 

KRAM Sara

Comments

 1. Ida 30 May, 2013 Reply

  Åh vad vi längtar efter er nu!!! Undrar bara vem som kommer först, ni eller vår bebis?

  • lifeinshanghai 31 May, 2013 Reply

   Åh, er bebis hoppas jag!!! Jag längtar så efter att få träffa ert lilla pyre!!!

 2. Anna 30 May, 2013 Reply

  Låter som en spännande grej som är på gång

 3. Karin 30 May, 2013 Reply

  Hoppas allt går bra i flyttlasset! Tänkte förresten på ditt gymkort på Ambassy... är det förbrukat eller borttingat?:) Kram

 4. Malin 30 May, 2013 Reply

  Så spännande! Väntar med spänning, hehe;)

 5. Malin Weinert 30 May, 2013 Reply

  Det låter som en alldeles utmärkt idé i mina öron! :)

 6. Hanna 31 May, 2013 Reply

  Ojojoj... Får rysningar bara jag tänker på att skriva ned vad jag har i min garderob! Blir det att man slänger en hel massa då eller, när man tvingas gå igenom allt? Fast du gjorde väl en rensning för inte så längesedan :) Kram!

  • lifeinshanghai 31 May, 2013 Reply

   Haha, värderade våra skor idag. Hjälp va mkt pengar Vi lagt på våra fossingar alltså :-)

 7. Anna Vikström 31 May, 2013 Reply

  Längtar efter att få träffa er o lilla söta Alma!!! Hoppas att ni har bokat en dag för att besöka oss!! Kramar