BLOG

A Thursday night

Direkt efter jobbet stack jag till Petra, en svensk tjej som driver sitt egna klädmärke här i Shanghai. Jag hade ällt en topp som jag gick och provade. Några småjusteringar på den och det kommer att bli sommarens plagg :-). Du skymtar den på bilden.

Sedan mötte vi upp C&F, våra Sverigegäster, för en dinner. Vi valde japanskt men tyvärr kan jag inte rekommendera restaurangen. Den var snygg men just nu håller vi tummarna för att vi inte bli dåliga av scallopsen vi åt. De kändes inte bra… Miso-soppan slank ner dock.

 

Här i Shanghai håller vi på att krypa till kojs efter en fullsmäckad kväll. Våra Sverigebesökare är tillbaka i Shanghai efter några dagar på annat håll och vi mötte upp dem för några drinkar följt av en middag. Härligt för mig att äntligen få spendera några timmar med dem :-). Vi drack gott, och så där och gjorde planer för helgen. Det är mycket som ska hinnas med när man besöker en av världens största städer.

Innan dess hann jag förbi Petras showrum för att prova en slikestopp jag ällt. Den var ljuvlig men krävde en liten justering innan jag kan ta med den hem. Jag gillar verkligen Petras kläder, enkel design i bra sidentyg! Hon har  ingen butik men det går fint att boka in en tid och besöka hennes showrum. Hon är dessutom ofta i Sverige :-).

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. CJ 27 March, 2012 Reply

    Åh, Miso-soppa är verkligen bland det godaste jag vet. Till och med min katt är döpt efter soppan, haha! :)

    • lifeinshanghai 27 March, 2012 Reply

      Hihi, där ser man. Håller med om att det är gott med Miso!