BLOG

Asian delights

DSC_0933

En av mina absoluta favoriter, en klänning jag köpte i Kambodja i en butik min svägerska tipsat mig om. Jag hade kunnat köpa med mig hela butiken, Jasmine Boutique heter den. Klänningen är i Kambodjanskt silke och kostade ca 1000kr. Allt är inte billigt i Asien 🙂

 

Jag är i full färd med att packa inför min tjejtrip till Vietnam. Vi lyfter ikväll, yeah!!! När jag stod där med alla kläder i famnen att välja mellan insåg jag att jag verkligen har shoppat i Asien :-). Min gardrob är full med Asian Delights. Så jag tänkte ta och visa er de tre klännigar som får åka med till Vietnam. Några riktiga Asien-favoriter för mig.

Ja och för att visa alla sidor av livet här på bloggen. Jag tog nyss tempen, 38,2 grader har jag! Buhuu, jag är alltså sjukare än vad jag trodde att jag var. Håll tummarna för mig vänner, att det släpper snart! Funderade faktiskt på om jag skulle ställa in resan. Men ärligt, jag får mer vila i ett hotellrum i Saigon än hemma med Alma… Men som sagt vänner, håll tummarna för mig!

 

DSC_0941

Denna har ni sett förr :-). Klänning ritad av mig och sedan uppsydd på tygmarkanden i Shanghai för ca 300kr. Min favorit vardagsklänning!

 

page

Och ännu en storfavvis. Denna klänning är gjort av min begåvade vän Petra. Hennes klädmärke Petra Ringström finns online (sheppar jorden runt), halva min gardrob kommer från Petra. Kostar ca 1000 kr och är i skönt silke.

 

DSC_0938

Ja och medan mamma fotade outfits hade Alma pusskalas med spegeln 🙂

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Charlotte 14 November, 2013 Reply

  Vackra klänningar! hoppas du kryar på dig innan resan! Spännande med Vietnam!

 2. Monica-Mamma till Alfred 14 November, 2013 Reply

  Så snygga klänningar! Håller tummarna för att du kryar på dig och ha det så skoj på tjejtrippen :) Kram!

 3. Nina 14 November, 2013 Reply

  Åh så mycket fint! Krya på dej och ha nu en underbar tjejtrip. Kram.

 4. annelie 14 November, 2013 Reply

  Ooouu la la la!! Jag älskar den röda klänningen! Ha en underbar tripp Sara och hoppas du kryar på dej snarast! Många kramar!

 5. Sandra 14 November, 2013 Reply

  Håller tummarna för att du känner dig bättre och att du får en härlig helg i Vietnam! Sötis-Alma som pussar sig själv i spegeln! Aston bara slår på sin spegelbild... haha