BLOG

Att hänga vid the Stadium

DSC_0687

En av platserna att hänga på här på East Coast, området vid Singapores nya sportarena, indoor Stadium. Självklart finns det några shoppingcenter, restauranger och mysiga områden i anslutning till arenan. 

DSC_0684

Här skymtar du den stora sportarenan, bakom ett av shoppingcenterna.

DSC_0683

Här finns massa saker för barn. En lekplats, en waterpark och massa yta att springa runt och busa på. PS, kolla in Almas rumpa 😉DSC_0663Och det bästa av allt enligt Alma är man gå och äta “glass” , det vill säga frozen yoghurt med jordgubbar och marchmellos. 

 

Mmm, här råder lite skönt söndagshäng. Mycket välbehövligt. Jag blir lixom mer och mer preggo för varje dag som går och såhär i vecka 28 känner jag att jag behöver lite sofftid. Det blir inget av den varan på veckodagarna så jag njuter destu mer idag. Just på söndagsmornar brukar ett gäng av Almas vänner tillsammans med papporna gå på balett.  Perfekt tillfälle för mig att ta min välbehövliga soffid.

Denna morgon lät jag det stora prinsbröllopet stå på i bakgrunden hela morgonen. Så fint, eller vad säger ni?! Det här med bröllop är magiskt tycker jag och det går inte att låta bli att minnas sin egen bröllopsdag. M och jag firar vår tredje bröllopsdag på tisdag faktiskt :-). Love is in the air!

KRAM Sara

 

Comments

  1. pilla 14 June, 2015 Reply

    Det var verkligen underbar stämning i Sthlm igår! Verkligen love is in the air :) ni ser ut att ha det grymt härligt i Singan också!

  2. Fröken L 14 June, 2015 Reply

    Låter som en perfekt idé att ta det lugnt i soffhörnet när du kan. Visst var det ett härligt bröllop, så otroligt vackra båda två och så mycket kärlek i luften. Sagolikt! Kram Linda