BLOG

Att sitta i salongen

GODMORGON MINA KÄRA!

Tittar mest in för att tala om att jag hittat mig en ny bloggplats i nya lägenheten. I salongen. För ujujuj nu har vi skaffat oss en salong med utsikt, det ni! Där har vi nu samlat världens snyggaste lampa (från Casapagoda), designer-fåtöljerna också har jag gjort ett sådant där klassiskt coffe-table. Ni vet ett sådant med en massa böcker på som ska berätta vem M och jag är. Så ni förstår ju! Bakom fåtöljerna ligger fortfarande massa kablar och lite grejer som väntar på en liten skänk eller en bokhylla eller ngt. Men de behöver jag ju inte visa för er. Det är ju det fina med att blogga, att man väljer själv vilken sida av rummet man vill visa upp. Den stökiga oklara eller den man piffat lite med :-).

Nä, nu är det dax för oss att susa iväg till jobbet. Och nu när den första veckan efter semestern är avklarad så känns det betydligt lättare att ta sig till jobbet. För jag gillar det ju innerst inne, mitt jobb (är bara skönt att få gnälla lite då och då).

Önskar dig en fin start på veckan!

Comments

 1. Malin w-h 9 July, 2012 Reply

  Å vännen, vad fint det har blivit! Ser så mysigt och hemtrevligt ut! Kram

 2. Piccolacasa 9 July, 2012 Reply

  Men hali hallå! Skitsnyggt! Har en liknande liten lampa för värmeljus i somvrummet. Kram!

 3. lisa 10 July, 2012 Reply

  Det ser sååå fint ut sara! Verkligen jätte läckert! kram

 4. Pingback: Salongen | lifeinshanghai

  […] i salongen är utan tvekan våra taklampor. Denna skönhet har ni sett innan men ser ni att det skymtar lite nytt i […]

  Reply