BLOG

Baka baka liten kaka

DSC_2320 DSC_2339

Denna lilla solstråle. Som har ärvt mammas lust att baka och pappas sötsug 🙂

DSC_2342DSC_2348DSC_2351Mycket koncentrerad köks-hjälpreda. Vem bryr sig om att bullarna blir något tillplattade?! Kanelbullar går alldeles utmärkt att baka även i Singapore, det enda jag har med mig från Sverige är torrgäst och kardemumma. Annars hittar du allt man behöver här.

 

Idag är det vår andra dag i landet Down Under och jag har absolut inte tid att lägga ner massa tid på att blogga :-). Vi ska nämligen utforska Sydney idag och hinna med en tur till Opera huset, en extra god brunch och häng i en Sydney-park. Härligt eller hur?!

Vad bjuder din söndag på?

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Fröken L 5 October, 2014 Reply

  Alma ser ut att gilla att baka. Det är både roligt och gott! :-) Underbara, fantastiska och härliga Sydney som var mitt hem under ett år. Hoppas ni har en mysig resa! Här ska vi bege oss ut i höstrusket ch plocka löv som vi kan göra lövtavlor av sedan. Kram Linda

 2. ♥ just me 5 October, 2014 Reply

  Härliga Bilder…. Här i stockholm är det grått och sonen åkte tillbaka till sin skola efter en mysig helg här hemma… mammahjärtat gråter..men så länge han trivs ska han få göra det han vill :) Idag blir det att trots väder gå ut och leta svamp .. KRAM

 3. pilla 5 October, 2014 Reply

  Superhärliga Alma bilder! Härligt med en Sydney söndag. MIn söndag har bjussat på en härlig dag på Bali (trots hemsk förkylning)

  • Coralyn 25 December, 2016 Reply

   Many many qulitay points there.

 4. Jacey 25 December, 2016 Reply

  Just what the doctor oreredd, thankity you!