BLOG

Balkongen

Här kommer en glimt från balkongen i nya lägenheten. Den är stor och ger lite medelhavskänsla med sina stora vita stenpelare. We like! När vi kommer tillbaka från Sverige (nygifta!!!) ska jag piffa med massor av blommor. Innan dess är det lixom inte lönt.

GODMORGON DÄR UTE!

Här i Shanghai när det en trött själ som sitter bakom knapparna. Igår var vi på det berömda Kagen Teppanyaki och käkade mat tills det sprutade ur öronen. Jag lovar er, jag är fortfarande mätt.

Idag har jag kanske årets viktigaste möte på jobbet så det är med fjärilar i magen jag går till jobbet idag. Kul! Det är inte så ofta man får fjärilar i magen av något som man gör varje dag. Så jag välkomnar de där små fjärilarna med öppna armar. Sen till jobbet, det kan jag verkligen inte vara idag så jag måste sticka.

Puss och kram till er och TACK för att ni så troget tittar in här hos mig!

Sara

;

Comments

 1. Anna 17 May, 2012 Reply

  Vilken fin balkong! Lite skillnad mot min plåt... Lycka till på jobbet!

 2. Alexia- 17 May, 2012 Reply

  Vilken mysig balkong! Det enda som fattas är ni två sitter där med ett glas vin i handen och njuter av solen :) Lycka till på jobbet, det kommer att gå topp!

 3. Malin w-h 17 May, 2012 Reply

  Hej! Åååå vilken mysig balkong! Lite romersk stil!!

 4. Malin w-h 17 May, 2012 Reply

  ... Jag skrev ju mer.... Det kom inte med! .... Lycka till på mötet! Det gick säkert super! Du vet ju det när du läser detta!

 5. Lisa 17 May, 2012 Reply

  Så snygg balkong :)

 6. Piccolacasa 17 May, 2012 Reply

  Wow så fint!!! Hoppas att mötet går bra, här hemma är det röd dag och jag slappar :) kram

 7. annelie 18 May, 2012 Reply

  Åå vilken fin balkong! Håller verkligen med ang medelhavskänslan. Åå, jag älskar medelhavet! LYCKA TILL på jobbet!! :) Kram kram