BLOG

Barnkläder i Singapore

DSC_0382

Woop woop sa det idag när jag spanade in våning 5 i shoppingcentret Paragon på Orchard Road här i Singapore.

DSC_0378

Det var så klart Alma som fick en liten outfit att växa in i. Det var ett Filipinskt märke, Gingersnaps som lockade med roliga barnkläder till helt ok priser. Detta set betalade jag ca 200 kr för.

 

DSC_0380

Jag kunde bara inte motstå de fina papegojorna. 

 

Något som är roligt med att bo i en ny stad är att gå på jakt efter små guldkorn. Idag blev jag runtvisad på shoppingcentrat Paragon av en mycket mer erfaren Singapore-bo och jag hittade några små guldkorn inom kategorin barnkläder. På 5e våningen ligger nämligen barnbutikerna på rad och speciellt två butiker fångade mitt hjärta. De hade båda sjukt läckra barnkläder till rimliga priset.

Det ena var Gingersnaps som enligt mig har lite coolare kläder för de små. Absoluta favoriten var dock ett märke som drivs av en fransk kvinna, Chateau de sable. Märkligt nog blev det inget shoppat där men butiken var full av ljuvliga små plagg som bara säger åhhhh! Lucky lucky så finns dock en webshopp som sheppar över hela världen så check it out! Och tursamt nog så har jag två små nykläckta i min närhet som behöver en liten present så även om Almas gardrob är full måste jag ju nästan handla lite :-).

 

02839_03_F-500x500Jamen bara spana, denna kan bli din (eller min :-)) för ca 200 kr. Chateau de sable hette märket som sagt och nej, jag är inte sponsrad.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Lisa 7 October, 2013 Reply

  Åh vilka underbart söta shorts :)

 2. Johanna 8 October, 2013 Reply

  Åh så fina kläder. Butiken Cotton On har superfina kläder också. Ligger en butik i bla Parkway Parade : )

 3. Linn 8 October, 2013 Reply

  Kunde inte låta bli att spana in Chateau de Sable. Man behöver inte ens ha barn för att vilja shoppa där :-)

 4. Charlotte 9 October, 2013 Reply

  Gud vad söt med alla papegojor!! Jättefin verkligen!