BLOG

Bästa bandet MS Röj

DU DÄR! Planerar du ett bröllop bara måste du boka in bästa bandet MS Röj!!!

Några av bandets medlemmar som rockade loss totalt på vårt bröllop.

Det är svårt att visa värsta röj-stämningen på bild. Men hjälp vad vi röjde på dansgolvet. Nonstop i nästan 4 timmar körde vi.

Inte ens mormor, 86 år klarade att sitta still. När klockan var halv två stod hon fortfarande på dansgolvet och skakade sin små lurviga. Ni ser du hennes smile, lyckligare mormor får man nog leta efter.

 

Varje bröllop jag varit på har lixom haft en eller två saker som stuckit ut. Det har varit bröllopet med den goda maten, bröllopet med de proffsiga talen, bröllopet med den perfekta toastmastern, bröllopet med den fulla mannen…

Om jag lyssnar på alla kommentarer från vårt bröllop så kan jag nog dra slutsatsen att det blev bröllopet med värsta röjet. Det var ett sådant ÖS på vårt dansgolv. Vi hann knappt avsluta brudvalsen så stod hela festen med slipsen runt huvudet och headbangade till bästa bandet MS Röj! Precis som vi önskade!

Om du lixom vi verkligen önskar dig en riktigt bra bröllopsfest så är mitt bästa tips att hitta ett riktigt bra band! Och jag rekommenderar så klart MS Röj, du hittar dem på facebook. Eller så kan du maila så skickar jag vidare deras kontaktuppgifter.

Kram Sara

Comments