BLOG

Bebishäng

Alma i finklänningen! Det gäller att passa på, den allra minsta storleken på bebiskläder har bara ett par dagar kvar. Sedan måste jag nog inse att de är för små, min lilla tjej börjar bli stor :-).

 

Hej vänner och tack för alla gulliga kommentarer på förra inlägget. Det var verkligen en sorlig dag igår när mamma lämnade, som toppades av en skrikande bebis. För första gången kom det en liten tår, ajaj i mitt hjärta! Vi är dock lite bättre till mods idag, både A och jag.

Idag står det bebishäng och lunchdejt på schemat med en mamma-ledig vän. Skönt att jag har vänner som också går hemma med en liten, annars hade det kunnat bli lite ensamt att vara mamma-ledig. Hihi, något har verkligen hänt i svensk-communitin här i Shanghai för det är stora magar och små bebisar överallt. Mysigt!

 

Kram Sara

Comments

 1. Monica-Gravid med nr 1 27 February, 2013 Reply

  Åh, så fin hon är Alma ♡ Kan tänka mig att de växer fort! Ha en härlig dag :) Kramar

 2. Malin 28 February, 2013 Reply

  Så fin bild. Supersöt klänning hon har fått på sig:)

 3. Nellie 28 February, 2013 Reply

  Ja visst är det skönt att ha andra hemmamammor man kan träffa så man kan prata med en vuxen och fråga varandra saker som man funderar på som förstagångsmamma! Förresten, jag läste att Kappahl har utökat newbiesortimentet med kläder även till större barn. :) Kram

 4. Nina 28 February, 2013 Reply

  Finis! Det kom rejäla krokodiltårar från lillkillen här idag.. vet ej ifall han bara var ute efter närhet eller var det magen.. Ha en fin dag. Kram.

 5. Anna 28 February, 2013 Reply

  Vilken sötis ni har! Hoppas ni hade mysigt bebishäng:)

 6. lisa 1 March, 2013 Reply

  Hon är så go, och vilken ljuvlig liten dress hon har!

 7. Challe 1 March, 2013 Reply

  Så söt klänning! Håller med om att det tar emot när man måste börja rensa bort dem minsta kläderna, jag har redan två stora papperskassar med kläder som är för små. Det går så snabbt! Det gick bra med huset, om vi inte ändrar oss efter besiktningen så är det inflyttning den 6 maj :)

 8. Daniela 2 March, 2013 Reply

  Åh, vad fin hon är! Klänningen är ju bedårande. Förstår att det måste ha varit jobbigt när din mamma åkte, men tur att ni ses ganska snart ändå. Kram

 9. Men så söt! Ha en skön söndag (även om den snart är slut där kanske) och kämpa på. Det måste dock vara jobbigt att ha mamma/mormor så långt bort. Kram