BLOG

BFF a la Shanghai

DSC_1802
BFF a la Shanghai, nu i Dalsland. Förutom att vi alla tre bott i Shanghai, gift oss med härliga män och fått barn ungefär samtidigt så bloggar vi alla tre. Hanna här och Ida här.

DSC_1748

Hela gänget (minus M bakom kameran). Vi fick några helt magiska sommardagar ihop och körde 2 sjö-dopp om dagen.

DSC_1743DSC_1796DSC_1763

Och som alltid när vi ses (Shanghai eller Dalsland, spelar ingen roll) så hade vi sällskap av massa god mat och dryck.

 

Våra Shanghai-vänner har en speciell plats i våra hjärtan, så är det bara. Dels för att de är helt fantastiska människor, men även för att vi delar de speciella Kina-åren. Man svetsas samman av att försöka ta sig fram i en av Asiens största städer, så är det bara. Så det känns lite extra kul att vi fortfarande håller kontakten med många av våra Shanghai-vänner och att vi lyckades få till häng med ganska många av dem denna sommar.

Numera har dock flashiga barer och otaliga kamper med att göra sig förstådd på kinesiska bytts ut mot en stuga i Dalsland och kampen om att få ungarna i säng. Vi lyckades få över delar av Shanghai-gänget till stugan. Vår gemensamma nämnare “Shanghai” har ju numera fått sällskap av tre småknattar, för japp vi fick barn med 4 månaders mellanrum :-). Så det är lixom lite extra kul (och lätt) att ses. Vi fyllde dagarna med massa snack, matningar, bubbel, nattningar, bad, grillning, blöjbyten och slappning. Underbart!

 

KRAM Sara

Comments