BLOG

Bloggandet

image

 

Jag bjuder på denna bilden, även om jag inte riktigt tycker att den gör mig rättvisa :-). Men här står jag bredvid en mycket kär fd kollega, tillika bloggläsare. Vi sågs häromdagen och catchade up för att inse att Karin hade grym koll på mig men att jag inte kunde säga det samma om henne. Bloggen är ju ett suveränt sätt för mina vänner hemma i Sverige att hålla koll på mig. Nackdelen är att de känner sig så uppdaterade att de glömmer att jag inte fått reda på något om deras liv :-). På det sättet är bloggen väldigt enkelriktad.

När vi nu snackar blogg och vänner så är det grymt coolt hur bloggen gett mig bloggvänner över hela landet. På senaste tiden har mitt bloggnätverk utökats med en hel drös nyblivna mammor, som man på något sätt har massa gemensamt med fast man aldrig setts. Coolt! Och min bästa vän i Shanghai, Hanna träffade jag faktiskt via bloggen.

Vad har din blogg gett dig?

Kram Sara

Comments

 1. Karin ånell 24 April, 2013 Reply

  Haha...stalker varning på mig. Tur vi delar instagram iallafall så du får lite uppdatering:-:)

 2. Caroline 24 April, 2013 Reply

  Å fy flr sprutor, hoppas natten blir bra och att liten slipper feber. Ja vist ahr bloggen gett mycket, jag har träffat hur mycket härliga tjejer som helst genom den. Men som du skriver, alla vet så mycket om mig men jag inget om dom =) Kram

 3. Elina 24 April, 2013 Reply

  Tack för din kommentar ska jag börja med och säga och jag håller så med dig. Bloggen min har/ger mig mycket men framför allt har jag lärt känna många nya fina människor via den vilket jag trodde att jag inte skulle göra och det är det absolut bästa :)

 4. Melanie 24 April, 2013 Reply

  Hej! Tack för din kommentar, vad glad jag blir :-) Skönt att du känner springsuget iaf och det är ju ingen stress med det, du hinner! Är ju väldigt olika när man anser att man kan börja springa igen efter en förlossning. Vissa anser att man ska vänta ett halvår, andra ett år pga bäckenbotten. Men det är ju väldigt individuellt såklart. Med första barnet väntade jag nog ett halvår men då blev jag akutsnittad så det var mest därför. Med andra barnet sprang jag igen efter ca 2 månader, började med korta och lugna sträckor och kände mig för helt enkelt. Hoppas du finner en bra lösning för dig och dina springsugna ben! ;-)

 5. Håller med dig! Jag har fått väldigt många bloggvänner och det är ju så kul! Det känns som att man känner varandra trots att man aldrig har träffats :)

 6. Linn 27 April, 2013 Reply

  Bloggen har gett mig massor! Dels är den ett verktyg för mig att uttrycka mig, i ord och bild, och dels ger den - eller snarare bloggläsarna - mig perspektiv. Det absolut roligaste tycker jag är diskussionerna kring ett inlägg som uppstår där jag ofta får nya tankar och idéer utifrån vad andra säger. Har också tänkt på det där med att bloggandet på sätt och vis är enkelriktat. Många av mina vänner i verkliga livet läser men kommenterar sällan eller aldrig. När vi ses vet jag ibland inte riktigt vad jag ska berätta, de har jag redan läst "allt" :-) Kram

 7. Linn 27 April, 2013 Reply

  ..."jag" där på slutet i sista meningen skulle vara "ju" :-D