BLOG

Blomsterkärlek

Åhh det finns så många vackra brudbuketter. Den ena ljuvligare änd en andra! När det gäller klänningar, ringar, dukningar…. tja nästan allt som har med bröllop att göra så tycker jag att det finns mer gräsligt än snyggt. Men inte när det gäller blommorna, får nästan varenda bukett får mig på fall!

 

Det är dock denna beuty som stulit mitt hjärta och det är dessa blommor som agerar inspiration till min bukett. Jag vill lixom ha en lagom tilltuffsad bukett som ger känslan av att ha blivit ihop-plockad lite på måfå. Med de orden har jag även outsoursat bukettvalet till min far. Han har fått denna bild, fått de orden samt två färger jag gärna vill ha i min bukett. Sedan tog han över och kommer nog inte låta varken mig eller M lägga oss i mer. Känns grymt kul tycker jag :-).

Hihi, när mamma var här påpekade hon att hon aldrig, läs ALDRIG hört mig nämna ett ord om bröllop under hela mitt liv. Jag tillhör helt enkelt inte de tjejer som drömt om mitt bröllop sedan jag var fem. Jag har bara drömt om min blivande man :-), men inte själva bröllopet. Så jag känner mig lite överväldigad av alla beslut och funderingar som måste tas och outsoursar mer än gärna blom-detaljer till min far (som även råkar vara proffs inom ämnet).

Är den någon annan som har gift sig som kände likadant inför sitt bröllop? Eller visste du precis hur du ville ha det?

Kram Sara

Comments

 1. Millan 11 April, 2012 Reply

  Forst och framst, vad fint det ar pa nya bloggen! Jattefint blomsterarrangemang dessutom. Japp precis som du hade jag aldrig dromt om sjalva brollopet eller ens funderat sa mycket omkring det. Kanske var det darfor det tog oss 2 barn och 11 ar ihop innan vi antligen tog tag i saken och gifte oss ;-). Och resultatet blev jattebra! jag hade INTE nojat sa mycket over detaljer och vi hade varken farg-tema eller andra sadana grejer. Vi korde helt enkelt pa det vi kande for. Allt vi egentligen ville ha var en riktig brakfest och det fick vi. Sedan var det ju en valdigt rolig bonus att tex valja ring, klanning och andra grejer. Jag ar lite avis pa er som har er stora dag framfor er. Det ar verkligen en dag jag skulle vilja uppleva igen! Kram

  • sara 12 April, 2012 Reply

   Åh vad roligt att du tycker om det här inne :-). Jag är också grymt nöjd! HIhi, skönt att jag inte är den enda som inte har funderat så mkt på alla detaljer. Vi har inte heller ngt färgtema och sådant där. Vi försöker isätllet tänka precis som ni gjorde "vad gör en bra fest". Så nu håller vi tummarna för att det blir just det, en grym fest :-)

 2. Fotograf Malin 11 April, 2012 Reply

  Älskar också brudbuketter, den med hortensia och pioner var alldeles underbar! Jag hade heller aldrig drömt om mitt bröllop men när jag planerade vårt drevs jag av att varje val skulle symbolisera "oss". Men visst är det lätt att bli överhopad. Mitt bästa tips är att slappna av och njuta, det är er kärlek till varandra och era gästers kärlek till er som du kommer minnas efteråt! :) (sen tycker fotografen om vackra detaljer, tjusiga skor och underbart tuffsiga buketter men det är en helt annan femma, hehe ) Underbar blogg! Kram

  • sara 12 April, 2012 Reply

   Åh vad kul att du tittar in och tack för dina tips! Du pm ngn borde ju vara proffs! Även kul att höra att fotografen har en förkärlek till vackra detaljer, för de vill vi gärna ha förevigade :-)

 3. Piccolacasa 11 April, 2012 Reply

  Jag är så avis på att din pappa är trädgårdsmästare! Jaaaag villlll oxå haaaa det ;) Nädu, några bröllopsdrömmar har jag aldrig haft. Men efter typ 7 år tillsammans varav det sista med 50+110 mil emellan oss så var det bara självklart att vi skulle göra det. Och för vår skull, på vårt sätt, bara vi. Vit enkel klänning på mig, tredelad kostym och blå slips på M. Min bukett var blå iris från trädgården, med ett vitt band runt. Vovvarna var näbbar och hade också vita band. Det blev jättefint och perfekt! Alla våra nära fick ett brev som kom fram samma dag som bröllopet (090609) i det stod IDAG GIFTER VI OSS! och texten till "kärleken förde oss samman" och vackra bilder från Borrby där vi var. Så vi fick massor av sms under dagen och kände att alla var med oss i tankarna. Önskar dig all lycka till med planeringen, säg till om jag kan hjälpa dig på något sätt! kram

  • sara 12 April, 2012 Reply

   Hej fina du! Åhh jag blir alldeles tårögd av att läsa om er bröllop. Låter så fint och så "ni". Kul ide med brevet :-). Vi var på Borrby och kollade inför vår vigsel ett helt fantastiskt ställe! Vi valde bara bort det för att alla våra gäster inte kunda sova där. KRAM!

 4. Alexia- 12 April, 2012 Reply

  Vilken härlig sneak peak! Buketten är ju dööösnygg, jag har själv tänkt ha liljor på mitt bröllop i framtiden men nu börjar man komma in på andra banor när man ser den där....

  • lifeinshanghai 13 April, 2012 Reply

   Haha, ja du kommer få så grymt mkt input när du själv börjar leta :-) Men lijor är grymt fint tycker jag!