BLOG

Bulle med bulle

När jag var hemma i Sverige åt jag denna läckerbit, bulle med bulle. Det är något med denna bulle för när jag postade den på instagram (lifeinshanghai) fick jag många fundersamma kommentarer. Kan det vara gott att klämma der en delicato chokladboll i ett franskbröd. Svar, ja det kan det. Det tycker i alla fall de flesta Helsingborgare. Vad säger du, har du provat?

 

Idag smattrar regnet mot rutorna och när man tittar ut på stan som aldrig tar slut möts man av en grå dimma. Jag får lust att kura ihop mig under en filt, dricka te och titta på serier hela dagen lång. Men good luck med en liten bebis i huset :-). Nopp istället har jag faktiskt hoppat i värsta snofsiga outfitten (Petra Ringstörm all the way, visar imorrn) och ska dra med mig Alma på finlunch. Denna veckan har verkligen varit social med luncher och fikor precis varje dag. Men så trivs jag som allra bäst, speciellt nu när vi snart ska lämna Shanghai och alla vänner här. Då gäller det att passa på att träffa dem så mycket man kan den tid som finns kvar.

Vad har du för fokus denna vecka? Är den lixom min fylld med häng med fina vänner? Eller är du kanske mitt uppe i värsta jobbveckan? Eller lägger du energin på ditt hem. Kul att veta 🙂

 

KRAM Sara

Comments

 1. Hanna 9 May, 2013 Reply

  Ojoj, är du så fin?! Då får jag minsann byta om! (Attans, jag som har nada som passar i garderoben :/ )

 2. Melanie 9 May, 2013 Reply

  Men gud vilken konstig kombo! ;-) har aldrig provat eller ens hört någon annan prova heller haha. Men gott alltså? Här har det mest varit det vanliga med lämna/hämta på dagis och sen spenderat dagarna ute i olika lekparker eller så. Haft fint väder, men idag när mannen är ledig så är det såklart regn ;-) Sv: När jag pwar så går jag nästan alltid med syskonvagnen och två barn, så det brukar bli ett 10 min/km tempo då ;-)

  • lifeinshanghai 11 May, 2013 Reply

   Ja gott, helt klart värt att testa :-) Hoppas att ni fick en fin helg utan för mkt regn

 3. Haha, det där såg sjukt gott ut! Måste provas!! :) Här har vi pappa hemma hos oss resten av veckan nu. Långledigt tillsammans är inte dumt alls dessa dagar :) Just nu har vi inget planerat. Idag ska jag ut och äta med jobbarkompisarna. Själv, utan Alfred dessutom :) Har inte varit ifrån honom mer än 1 timme innan så det ska bli spännande att se hur det känns :) Ha en fin torsdag nu. Kramar!!

  • lifeinshanghai 9 May, 2013 Reply

   Hoppas du får en mysig kväll! Även om de små är underbara så är det rätt skönt med egentid :-)

 4. Freedomtravel 9 May, 2013 Reply

  Oj vilken lustig kombo! Har aldrig hört talas om... Vet att tyskar/holländare ibland har choklad på macka, men jag har inte vant mig vid tanken...

 5. Hahaha det har jag som Malmöbo aldrig sett! Idag är vi lediga och jag har lagt mig i soffan, så himla skönt :) Kram

 6. Sara 9 May, 2013 Reply

  Underbart me långledigt!! Idag är det pack och fix som gäller. Krille ska iväg och vandra i helgen och jag ska hälsa på Jennie i Karlshamn. Ha en riktigt skön helg och hoppas vädret blir bättre!

 7. Caroline 9 May, 2013 Reply

  Mums tycker jag! Här borta är det house hunting och framtidsplaner som tar upp kvällstiden. Spännande!! Annars mest jobb, massor att göra innan juniresan med utbildning i Svea. Hoppas du får en underbar dag uppklädd och grann!

  • lifeinshanghai 9 May, 2013 Reply

   Åh nu blev jag nyfiken! Varför house hunting! Och vilka framtidsplaner?! Kram

   • Caroline 10 May, 2013 Reply

    Vi letar efter hus att kopa, trist att hyra nar marknaden ar sa bra!

    • lifeinshanghai 11 May, 2013 Reply

     Åh vad spännande och helt rätt tänkt! Hoppas ni hittar ngt bra!

 8. Eva 10 May, 2013 Reply

  Hej fina Sara! Näe, bulle med bulle har aldrig lockat. Denna veckan har gått till att kurera mig från en hemsk lunginflammation. Känner mig fortfarande kass. Var glad alla som är friska. Det är det enda jag önskar mig just nu.

  • lifeinshanghai 11 May, 2013 Reply

   nä stackars dig! Usch och fy! Hoppas att du frisknar till snart!

 9. Linn 11 May, 2013 Reply

  Men shit, det här är det konstigaste jag sett tror jag! Hur kan du??? :-D Fattas bara lite kolasås ovanpå allt... Hu nej, det där är nog inte för mig. Förstår att bilden väcker uppmärksamhet. Den här veckan... De tre första dagarna gick mest åt att ladda inför och räkna ned till den kommande fyra dagars-ledigheten som jag just nu är mitt uppe i. Underbart! Tyvärr försvann den första lediga dagen i princip helt, på grund av en vinprovning onsdag kväll/natt som gick lätt överstyr... Sånt som händer ;-) Resten av helgen vankas trädgårdsarbete och tjejmiddag - helgen here I come!

  • lifeinshanghai 11 May, 2013 Reply

   Haha, ja lite kolasås hade kanske varit ngt :-) Haha, och att låta en ledig dag gå till att kurera sig från festligheter låter inte helt fel trots allt. det var länge sedan jag hade en sådan galen kväll :-) numera är jag så tråkigt vuxen att jag tänker "hmm, alma går upp kl 6 oavsett. är det värt det" oxå tycker jag inte att det är värt det... kram

 10. Ellinor 11 May, 2013 Reply

  Oj, det där var någonting nytt! Ställer mig också, vid en första anblick, ytterst tveksam till kombinationen. Men ofta är det dessa otippade fusioner som blir de riktiga guldkornen. Får kanske testa vid tillfälle.

 11. Jenny-Ann 12 May, 2013 Reply

  Bulle med bulle - got to love it! Men så är jag Helsingborgare ;) Veckan... Jobb. Ledighet. Skickade iväg äldste sonen på scoutläger. Myst med min yngste son och tränat. Fokus på att ta väl hand om mig och lilla familjen :)