BLOG

Dagsformen

Igår gick jag till Helene och fixade min naglar. Körde orange denna gång, och jag gillar dem!

 

Jag börjar lördagen i Shanghai men en latte och träningspepp. Planerar att gå ner i gymmet om en liten minut. Ska bara blogga och få i mig en banan och en latte först :-). Och förbereda mig på tuuunga intervaller. Planerar att köra snabbare än vad jag brukar på mina favvis intervaller. Så här kommer mitt pass att se ut:

3km uppvärmining (här kör jag ofta på 10km/h)
(2,5min + 2 min + 1,5min + 1min + 30 sek) också kör jag det tre varv på 13km/h
nervarvning och stretch

Sedan kommer jag förhoppningsvis att vara helt slut och är jag inte det kör jag intervallen en omgång till. Jag har ju börjat löpträna en hel del nu i vår och försöker få ihop 4 pass i veckan. Varierar dock med stryka för jag tror inte min kropp skulle gilla att bara springa 4 ggr i veckan, man måste ju tänka på sina stackars knän. Men det känns som att jag börjar komma i form. Vågen visar ingeting men jag känner mig lite fastare och snabbare.

Och nu när vi snackar body så tänkte jag följa i min fina vän Christins spår och lägga upp en bild på mig där jag visar the body. En stor utmaning för mig som i princip alltid kämpat med att accepera min kropp som den är. Min kropp har kurvor som den gör allt för att behålla :-). Jag har extremet svårt att både går ner och upp i vikt och går alltid och småstör mig på mina 4 extra-kilo.  Men det här mina vänner är dagsformen.

Kram Sara

Comments

 1. Lisa 14 April, 2012 Reply

  Du är i form :) bra jobbat med så många pass! Själv bara växer man till det större ;)

  • sara 15 April, 2012 Reply

   HIhi, ja men det är julixom meningen att dy ska bli större och större. Jättevackert ju!!!

 2. sara 14 April, 2012 Reply

  gött med träning o fina naglar:)

  • sara 15 April, 2012 Reply

   Ja, det är grymt!

 3. Anna 14 April, 2012 Reply

  Vad jag kan se finns där inga extrakilon! Kul du kommit igång med löpträningen. Jag längtar!

  • sara 15 April, 2012 Reply

   Söt du är! Ja,d et är så grymt kul när man väl kommit igång :-)

 4. Mari 14 April, 2012 Reply

  Sv. :) Ah okej. Vad spännande !!! Hur kom det sig att du hamnade där borta?!. Grymt bra jobbat där =)

  • sara 15 April, 2012 Reply

   Jag flyttade hit för att min smabo fick jobb här och trivs jättebra :-)

 5. Piccolacasa 15 April, 2012 Reply

  Hey, snygging!!! Du är ju i toppform och allt ytterligare kommer att vara bonus! Gillar verkligen din mage och din midja, riktigt kvinnligt och fint! Sånt kan vara svårt att se själv; jag önskar ibland att jag hade längre ben, tycker att dom är korta och tjocka och gör rumpan stor. Men helt ärligt, det kommer ju aldrig att förändras. Jag är ju liksom född så. Man får försöka gilla helheten. Du är en vältrimmad lady, hett!

  • lifeinshanghai 15 April, 2012 Reply

   Tack för dina fina ord!!! Jag kan ju vara så hård mot mig själv. istället för att fokusera på min smala midja ser jag bara min stora rumpa :-) Men som du säger, det är ju så jag är född. KRAM!!!!

 6. annelie 17 April, 2012 Reply

  Sara du är jättefin!! Så otroligt inspirerande!! Gud vad jag fullkomligt älskar att klicka mej in på din blogg. Tack så mycket! Lixom dej har jag svårt att både gå upp och ner i vikt. Jag ligger stadigt på mina 60kg och har gjort i flera år. Det spelar ingen roll om jag toktränar och äter som en karl, eller ligger magsjuk i flera dagar. Det mesta sitter ändå i psyket. Mår man bra i knoppen så mår man bra i kroppen! Du är i toppform!